Fudbal

NIŠTA OD SLAVLJA U SUVOJ RECI, TZV. KOSOVO NE SLAVI SENZACIJU: Liga šampiona je san, Borjan sprečio ŠOK i odbranio penal

Autor Nikola Lalović

Ludogorec je zabrinuo svoje navijače posle poraza od 2:0 u Suvoj Reci, ali su uspeli da razbiju tim sa takvozvanog Kosova u revanšu i da prođu dalje.

Izvor: Profimedia

Ništa od senzacije u Razgradu! Nakon što je Balkani iz Suve Reke savladao Ludogorec iz Razgrada 2:0 na teritoriji južne srpske pokrajine bugarski šampion je na domaćem terenu pobedio 4:0 i plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tako je Ludogorec izbegao sudbinu Ferencvaroša koji je ispao od Klaksvika sa Farskih Ostrva. Od početka je Ludogorec ubacio u petu berzinu i već posle četiri minuta su vodili sa 1:0, a na poluvremenu je bilo 2:0. Do kraja je napraveljena velika prednost i kada je Kajo Vidal pogodio u 78. minutu za 4:0 sve je bilo gotovo.

Senzacija je sprečena i u Luksemburgu gde je domaći Esperanž posle 1:1 u Bratislavi imao penal protiv Slovana na domaćem terenu, ali ga je odbrani doskorašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan. To je iskoristio iskusni Vladimir Vajs i dao dva gola u drugom poluvremenu, pa je tako odveo svoj tim u drugo kolo.

BONUS VIDEO: