Fudbal

HAOS U FULAMU - MITROVIĆ NAJAVIO BOJKOT KLUBA: Neće više da igra, traži da ga odmah puste u Saudijsku Arabiju!

Autor Nikola Lalović

Engleski mediji prenose da se situacija oko Aleksandra Mitrovića i kluba iz Londona zaoštrila.

Izvor: Profimedia

Šok usred Londona - Aleksandar Mitrović je rešio da bojkotuje Fulam jer mu nisu dozvolili da ode u Saudijsku Arabiju i zaigra za Al Hilal! Kako prenosi "Skajs sports" nakon što je Al Hilal došao sa ponudom vrednom 30.000.000 evra Fulam je tražio duplo više, čak 60.000.000 za srpskog napadača i Saudijci su odustali.

Pre toga je korpulentni špic iz Smedereva tražio novi poboljšani ugovor od kluba, a nakon što ga nije dobio rešio je da uradi sve kako bi dobio bolje uslove, pa je tako bio spreman i da ode u Saudijsku Arabiju. 

Najbolji strelac reprezentacije Srbije u istoriji je već godinama najbolji igrač ekipe sa "Krejven Kotidža", a kada nije dobio povećanje koje je tražio u priči se pojavio Al Hilal. Klub koji je već pojačao svoje redove Sergejem  Milinković-Savićem probao je da dođe i po Mitrovića, ali je dobio "rampu" u vidu nerealne cene.

Kako navodi dobro obavešteni engleski medij "Aleksandar Mitrović je svojim rođacima rekao da nikada više neće igrati za Fulam" nakon nerealne procene tima iz Londona kada je njegova cena u pitanju.

Bilo je reči o tome da se Mitrovićeva porodica slaže i da žele da žive u Saudisjkoj Arabiji. Ipak, izgleda da se situacija oko ostanka Mitroviča u klubu komplikuje i videćemo kako će se stvari odvijati do kraja prelaznog roka. 

BONUS VIDEO: