Fudbal

LEBRON I SERENA OSTALI U ŠOKU ZBOG MESIJA: Argentinac izveo magiju na debiju, oni gledali iz prvog reda! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Lionel Mesi je zadivio celu Ameriku, pa i Lebrona Džejmsa i Serenu Vilijams!

Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je debitovao za Inter Majami i to spektakularno. Ušao je u 54. minutu u igru na meču sa meksičkim Kruz Azulom i već u 94. minutu postigao je fantastičan gol iz slobodnog udarca za pobedu svog tima. 

Mesi je uspeo da prebaci živi zid na fantastičan način i pokazao je od starta koliko je zapravo dobra investicija najmlađem timu MLS lige. A stadion je bio pun i svi su želeli da ga vide, slikaju se sa njim... Pa i Lebron Džejms i Serena Vilijams!

Najbolji košarkaš današnjice i jedna od najboljih teniserki u istoriji su viđeni u prvom redu kako telefonima snimaju prvi pogodak Lionela Mesija u dresu Inter Majamija. U trenutku kada je on proturio loptu u mrežu rivala , Lebron i Serena su bili odmah tu, pored! Pogledajte: 

 "Vredelo je", rekao je jedan od vlasnika Inter Majamija Dejvid Bekam kada je govorio o kupovini Mesija, a sada je dodao: "Ovo je tako veliki trenutak za ovu zemlju. Tako veliki trenutak za ligu i veoma ponosan momenat za sve nas." Pogledajte još jednom njegovu majstoriju iz 94. minuta utakmice: 

Posle utakmice se na društvenim mrežama oglasio i superstar Los Anđeles Lejkersa i samo napisao: "Neverovatno", uz video gola koji je posmatrao iz prve ruke. 

BONUS VIDEO: