Fudbal

NA KOLENA PRED SRBE! Huligani pretili da će ISEĆI Dušana Vlahovića, ekspresno im stigao odgovor! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Grupa Srba u Parizu je odgovorila na pretnje koje su upućene Dušanu Vlahoviću pre nekolo dana u Parizu.

Izvor: @juve_canal/Twitter/MN Press

Grupa huligana je pre nekoliko dana izrekla užasne pretnje na račun Dušana Vlahovića ispred "Parka prinčeva", a sada su dobili ekspresan odgovor! Ispred stadiona su huligani pre nekoliko dana razvili transparent na kome piše: "Ako dođeš u Pariz, odseći ćemo ti tri prsta". 

Pretpostavlja se da je grupa huligana koja je istakla ovaj transparent došla iz Prištine, pošto je na njihovom natpisu stajalo i ime tog grada.  Pretpostavka je da su ovu morbidnu pretnju uputili srpskom fudbaleru zbog gesta kojim je slavio pobedu Srbije protiv Portugala i plasman na Svetsko prvenstvo. Tada je zajedno sa saigračima obukao majicu na kojoj je pisalo "Kosovo je Srbija" i uz to je podigao tri prsta, a fudbalski savez takozvane države "Kosovo" zbog toga je najavio da sprema tužbu protiv Fudbalskog saveza Srbije.

Sada su Srbi iz Pariza odgovorili na ovakve jezive pretnje na dva načina. "Od Pariza do Prištine: Kosmopolite i ponosni", pisalo je na transparentu ispre "Parka prinčeva" na francuskom, a pored je na ćirilici stajao natpis "Na kolena pred Srbe". Pogledajte:

Vlahoviću je transparent ispred "Parka prinčeva" postavljen zbog glasina da Pari Sen Žermen želi da ga dovede, ali se to po svemu sudeći neće desiti. Sada se kao favorit za njegov potpis pominje ekipa Bajerna.

BONUS VIDEO: