Uživo

ZVEZDA POKAZALA TSC-U KO JE LIGA ŠAMPIONA: Besplatna lekcija gostima, prvak Srbije je "u gasu"!

Crvena zvezda savladala TSC (3:0) i najavila spektakl protiv Fiorentine u sredu, generalnu probu pred sezonu.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su u prijateljskom meču na stadionu "Rajko Mitić" savladali TSC (3:0) i gostima iz Bačke Topole pokazali koliko su daleko od Lige šampiona. Kao vicešampion iz prethodnog prvenstva, tim Žarka Lazetića igraće treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i po reči perspektivnog stručnjaka, tamo će svi biti favoriti protiv njih. Zato će ekipi veoma značiti lekcija koju su dobili od Zvezde, učesnika grupne faze u nastupajućoj sezoni.

Sve je bilo jasno već na početku meča kada je Mirko Ivanić iskoristio dobru akciju Osmana bukarija i sa samo nekoliko metara uspeo da savlada Veljka Ilića. Bio je to jedan od prvih ozbiljnih napada na meču, a Crvena zvezda nakon prednosti nije stala. Barak Bahar je zahtevao visok ritam, ofanzivnu igru i presing, što su njegovi igrači često sprovodili u delo bez previše napora. nije se TSC "naigrao" fudbala u tom delu meča, a kada je Piter Olajinka iskoristio grešku Veljka Ilića i duplirao prednost jasno je bilo u kom se smeru ova utakmica kreće rezultatski.

U nastavku susreta videli smo brojne prilike i izmene, ali i samo jedan gol. Nakon odlične akcije Stefana mitrovića pogodio je napadač Žan Filip Kraso, koji bi mogao da bude strašno pojačanje crveno-belih za sezonu koja je ispred nas. Podsećamo, Superliga Srbije počinje narednog vikenda, a parovi prvog kola trebalo bi da se saznaju u ponedeljak.

21:54

KRAJ MEČA - 3:0!

Crvena zvezda je u pripremnoj utakmici pokazala TSC-u iz Bačke Topole koliko je daleko od Lige šampiona. Gostujuća ekipa dobila je besplatnu lekciju pred kvalifikacije u Ligi šampiona.

21:52

89. minut - Crveni karton za Đakovca!

Nije se u prvi mah videlo da li je isključen trener Žarko Lazetić ili zamenjeni vezni fudbaler Đakovac, ali se na kraju ispostavilo da će jedan od najboljih prvotimaca TSC morati u svlačionicu.

21:45

Treći gol Zvezde!

Ovako je Žan Filip Kraso pogodio mrežu TSC-a:

Zvezda - TSC 3:0, Kraso (prijateljska)
Izvor: YouTube/Arena sport TV

21:36

73. minut - Minuti za Popovića!

Umesto izraelskog golmana Omrija Glazera na terenu je iskusni Zoran Popović. Očigledno je da će golman koji je prethodnu polusezonu proveo u Čukaričkom imati prednost u odnosu na Nikolu Vasiljevića.

21:31

67. minut - Pauza za osveženje

Sada je Barak Bahar promenio ceo tim. Poslednja dvojica igrača koji dobijaju šansu su Stefan Leković i Lazar Nikolić, a oni su na terenu umesto Mijailovića i Kangve. ne računajući golmana Glazera, Izraelac je promenio kompletan tim.

21:25

Sedam izmena!

Biće teško pohvatati ko je sada na terenu jer je Barak Bahar odlučio da napravi sedam promena. Trebalo bi da Crvena zvezda sada izgleda ovako:

Glazer - Spajić, Milunović, Mijailović - Nedeljković, Ado, Kangva, Azarov - Lučić, Šljivić - Mijatović 

21:23

60. minut - GOL, Žan Filip Kraso!

Nastavlja Zvezda da postiže golove protiv aktuelnog vicešampiona Srbije, a tim Žarka Lazetića ne deluje kao ravnopravan rival. Ovog puta je Kraso strelac i to nakon što mu je idealnu šansu pripremio Stefan Mitrović.

21:08

46. minut - Izmene!

Kosta Nedeljković je na terenu u redovima Crvene zvezde i zamenio je Olajinku što znači promenu formacije, dok je Nikola Kuveljić zamenio Radina u gostujućem timu.

21:00

Drugi gol Zvezde:

Piter Olajinka je duplirao prednost:

Zvezda - TSC 2:0, Olajinka (prijateljska)
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:55

Prvi gol Zvezde!

Ovako je pogodio Ivanić:

Zvezda - TSC 1:0, Ivanić (prijateljska)
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:50

Poluvreme - 2:0!

Nakon 45 minuta fudbala i dva minuta nadoknade na stadionu "Rajko Mitić", aktuelni šampion Srbije ima dva gola prednosti u odnosu na drugoplaisrani tim iz prošle sezone. Crvena zvezda je odbranu TSC-a slomila preko Mirka Ivanića već u osmom minutu, a zatim je Piter Olajinka duplirao prednost nakon greške Veljka Ilića.

20:42

40. minut - TSC ne hvata ritam!

Iako je ekipa iz Bačke Topole prethodnih godina pod komandom Žarka Lazetića bila verna svom stilu igre, večeras u Beogradu nisu uspeli da se nametnu. Sudeći po dosadašnjem delu meča, ovakav sistem Crvene zvezde neće mnogo odgovarati TSC-u.

20:29

27. minut - GOL, Piter Olajinka!

Duplira prednost Crvena zvezda i to preko velikgo letnjeg pojačanja.Nakon šuta sa distance i velike greške golmana gostiju, doskorašnji napadač Slavije iz Praga je bio najbliži lopti, a zatim je lako pospremio u mrežu.

20:25

23. minut - Zvezda sigurnija!

Mnogo veći posed lopte crveno-belih, kao i broj stvorenih prilika pred golom rivala, navode na zaključak da Barak Bahar insistira da ritam bude kao tokom prijateljskih utakmica u Rusiji. Fudbaleri oba tima su u ovom trenutku na kratkoj pauzi za osveženje.

20:11

8. minut - GOL, Mirko Ivanić!

Veliki posao na desnom boku odradio je Osman Bukari, zatim uputio oštru loptu na peterac, a nakon što mu se ona odbila u noge uspeo je da pronađe Mirka Ivanića. Ofanzivno mveznom Crvene zvezde nije bilo teško da sa nekoliko metara pogodi gol za 1:0.

20:02

1. minut - Meč je počeo!

TSC ima prvi napad na meču.

19:50

Teren!

Meč Crvene zvezde i TSC-a igraće se na novoj podlozi, u koju je Crvena zvezda uložila celih 660.000 evra! Pogledajte kako izgleda nova trava na najvećem srpskom stadionu:

19:35

Obaveze u Evropi!

Fudbaleri Crvene zvezde direktno su u grupnoj fazi Lige šampiona, dok će TSC kvalifikacije krenuti od trećeg kola i već ima obezbeđenu grupnu fazu Lige Evrope. Tim iz Bačke topole će osmog ili devetog avgusta započeti evropsku avanturu.

19:20

Rezervisti!

Crvena zvezda: Popović, Nedeljković, Spajić, Šljivić, Vigo, Azarov, Milunović, Ado, Mijatović, Lučić, Leković, Mituljikić, Nikolić, Vasiljević

TSC: Simić, Milovanović, Mirčevski, Milosavljević, Antonić, Kuveljić, Krpić, Ćirković, Cvetinović, Vlalukin, Sos

19:15

SASTAVI!

Crvena zvezda: glazer - Dragović, Mijailović, Rodić - Bukari, Kangva, Stamenić, Ivanić, Mitrović - Olajinka, Kraso

TSC: Ilić - Cvetković, Ćalušić, Stojić, Petrović - Radin, Krstić - Pantović, Đakovac, Jovanović - Stanić 

Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

19:10

Dobro veče!

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a nastavljaju sa pripremama za novu sezonu u srpskom fudbalu, a međusobni meč na stadionu "Rajko Mitić" trebalo bi da bude odlična provera za ove ekipe. Predstavnici Srbije u grupnoj fazi, odnosno kvalifikacijama za Ligu šampiona odmeriće snage kako bi videli šta je do sada urađeno... Meč počinje u 20:00, a teksutalni prenos pratite uz MONDO.

Ukratko

  • Crvena zvezda - TSC 3:0
  • Pripremna utakmica
učitaj još +