OPTIMISTA

OVO JE TEK POČETAK! Zvezda blista pod Baharom, a on OBEĆAVA još bolji fudbal: Sad na Fiorentinu!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda može da bude zadovoljna onim što je Barak Bahar uradio za nekoliko nedelja.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je slavila i u pretposlednjoj proveri uoči nove sezone protiv TSC-a na stadionu "Rajko Mitić" (3:0), a novi trener srpskog šampiona Barak Bahar želi da isto od svojih igrača vidi i u prijateljskoj utakmici protiv Fiorentine koja je na programu 26. jula u Beogradu.

"Srećni smo zbog pobede, ali ovo je početak, a mi hoćemo da napredujemo iz meča u meč. Presing je bio dobar, lopta se kretala kvalitetno i svidelo mi se ponašanje igrača, pogotovo mladih koji su borbeno ušli u utakmicu. Sviđa mi se za sada šta vidim, ali moramo da radimo još", kazao je Bahar nakon utakmice na kojoj je Zvezda mogla i do ubedljivije pobede, ali će se zadovoljiti golovima Ivanića, Olajinke i Krasoa.

"Svaka utakmica je priča za sebe. Sad moramo da se oporavimo, ali moramo da budemo spremni za Fiorentinu pred navijačima. Jedva čekam to, da vidim naše navijače, baš sam uzbuđen. Znam da su ljudi na odmorima, leto je, ali verujem da biti ispunjena Marakana. Želimo da ih učinimo ponosnima, znamo da su zadovoljni, ali smo svesni i da moramo da nastavimo ovako", kazao je Bahar i pohvalio novu podlogu na "Marakani", rekavši da je sada bolja nego prošle godine kada je sa Makabijem gostovao Zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: