Fudbal

GVARDIOLA ZALJUBLJEN U NJU, A ONA MU SLOMILA SRCE! Pepu neće biti dobro kada vidi s kim je! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Ponovo je među fudbalerima.

Izvor: Twitter/UtdDistrict

Poznata holivudska diva Džulija Roberts posetila je fudbalere Mančester junajteda u Njujorku, u kompleksu NFL tima Njujork Džets. "Crveni đavoli" se tamo pripremaju za novu sezonu i za niz pripremnih utakmica koje će odigrati u Americi, a Džulija (55) je sa oduševljenjem otišla da ih dočeka.

Dobitnica Oskara za film "Erin Brokovič" iz 2001. pozirala je zajedno sa menadžerom Junajteda, Holanđaninom Erikom Ten Hagom, a štoper engleskog kluba Lisandro Martinez (25) poklonio joj je svoj dres sa "šesticom" na leđima.

Zanimljivo je da je trener najvećeg rivala Mančester junajteda Pep Gvardiola jednom prilikom priznao da je oduševljen Džulijom Roberts, ali da ga je jedan njen potez povredio. "Otkriću vam tajnu. Sve što se dogodi u Ligi šampiona sa nama, čak i ako je osvojimo i ako osvojimo tri puta u nizu, biću nespešan. Imam tri idola u životu - Majkla Džordana, Tajgera Vudsa i Džuliju Roberts. Ona je pre nekoliko godina došla u Mančester, ne devedesetih godina, kada je Aleks Ferguson osvajao titule i titule. Ne, došla je kada smo bili bolji od Junajteda i kada smo osvajali titule četiri ili pet godina. A ona je došla da poseti Mančester junajted. Nije došla da nas poseti. Čak i da osvojim Ligu šampiona, to neće da poništi činjenicu da je Džulija Roberts došla u Mančester, a nije došla da nas vidi. Dakle, šta god da se dogodi u Ligi šampiona i koliko god puta da je osvojim, to se neće porediti sa činjenicom da sam neuspešan", rekao je Gvardiola kroz osmeh.