Uživo

PARTIZAN IMAO SREĆE NA ŽREBU - MORA DA PROĐE DALJE: Vojvodinu čeka PAKAO Kipra, pa lak protivnik!

Dva srpska tima saznala protivnike u kvalifiakcijama za Konferencijsku ligu.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Fudbaleri Partizana će u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu igrati protiv predstavnika Letonije ili Azerbejdžana. RFS ili Sabah, u zavisnosti od toga ko bude bolji u dvomeču, iodmeriće snage protiv Partizana na pretposlednjoj prepreci pred grupnu fazu Konferencijske lige.

Sa druge strane, potencijalnog rivala dobila je i Vojvodina. Ukoliko Novosađani savladaju APOEL sa Kipra u dvomeču koji se igra krajem jula i početkom avgusta, odmah će se okrenuti trećoj rundi. Već nedelju dana kasnije protivnik će im biti Vorskla ili Dila Gori, odnosno bolji tim iz tog dvomeča. Plasman u treće kolo bio bi veliki uspeh, posebno što crveno-beli iz srpske Atine ne bi bili autsajderi u tom dvomeču već bi imali lepu priliku da se domognu i poslednje prepreke.

14:40

Kompletan žreb!

Ovo su svi parovi trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu:

14:30

Protiv koga igra Borac?

I Banjalučani su danas dobili eventualnog protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Ukoliko eliminišu Austriju iz Bečka, fudbaleri Borca će igrati protiv kazahstanskog Ordabasija ili Legije iz Varšave.

14:26

Kad se igraju mečevi?

Treće kolo kvalifiakcija za Konferencijsku ligu na programu je 10. i 17. avgusta, a sigurno je da ćemo u tom terminu gledati Partizan. Sa druge strane, Vojvodina će prve evropske obaveze imati 27. jula i 3. avgusta.

14:23

Ivica Kralj!

"Moramo da sačekamo i vidimo ko će nam definitivno biti protivnik, ali očekujem prolaz u narednu rundu", kratko je poručio Ivica Kralj nakon što je Partizan saznao sa kojim parom će se ukrstiti u trećem kolu kvalifikacija.

14:20

Vojvodina saznala protivnika!

Ukoliko tim iz Novog Sada prođe kiparski APOEL, protivnik u trećem kolu će im biti Vorskla ili Dila Gori. Čini se da je to povoljan žreb, ali treba imati na umu da srpski predstavnik nije favorit u drugom kolu kvalifikacija.

14:17

Partizan saznao rivala!

RFS iz Letonije ili Sabah iz Azerbejdžana, odnosno tim koji pobedi u njihovom dvomeču, biće Partizanov protivnik u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu!

14:01

Žreb je počeo!

Pratićemo koga srpski klubovi dobijaju u trećem kolu kvalifikacija.

13:55

Protivnici Partizana!

Ovo su potencijalni rivali crno-belih:

  • Torpedo-Belaz Žodino (BLR) / AEK Larnaka (CYP)
  • Alaškert (ARM) / Debrecin VSC (HUN)
  • RFS (LVA) / Sabah (AZE)
  • Torpedo Kutaisi (GEO) / Aktobe (KAZ)
13:50

Protivnici Vojvodine!

Ovo su potencijalni rivali novosadskog tima:

  • Auda (LVA) / Spartak Trnava (SVK)
  • Deri siti (IRL) / KuPS Kuopio (FIN)
  • Kalmar FF (SWE) / Pjunik (ARM)
  • Vorskla Poltava (UKR) / Dila Gori (GEO)
  • Nordšjeland (DEN)
13:40

TSC zna protivnika!

Ranije u toku dana obavljen je žreb za treće kolo kvalifikacija u Ligi šampiona, a vicešampion Srbije dobio je protivnika u toj fazi. TSC zna da će preko portugalskog predstavnika Brage pokušati da se domogne plej-ofa. 

Izvor: UEFA.com/printscreen

13:30

Dobar dan!

Fudbaleri Partizana počinju kvalifikacije za Konferencijsku ligu od trećeg kola i danas od 14:00 saznaće ime prvog evropskog rivala. Takođe, znaćemo protiv koga će igrati Vojvodina ukoliko uspe da eliminiše APOEL sa Kipra.