Fudbal

POTPUNI HAOS, OTKAZUJE SE ZVEZDINA UTAKMICA!? Fudbaleri pobesneli, pa pošli nazad!

Autor Mladen Šolak

Ništa od dolaska velikana na beogradsku Marakanu?

Izvor: MN Press

Prijateljska utakmica Crvena zvezda - Fiorentina, zakazana za sredu u 20 časova, možda ne bude odigrana! Prema pisanju italijanskih medija, tamošnji klub možda otkaže dolazak u Beograd jer avion sa fudbalerima i stručnim štabom zbog nevremena u utorak nije mogao da poleti.

"Ekspedicija Fiorentine u utorak je otišla na aerodrom, ponela torbe i bila potpuno 'spakovana' za put ka Beogradu, ali su igrači i trener Vinćenco Italijano posle određenog vremena pobesneli, jer je snažan vetar onemogućio avion da uzleti", javljaju tamošnji novinari.

Posle dugačkog čekanja na aerodromu, Fiorentinina ekspedicija se vratila sa aerodroma "Peretola" u klupski trening centar i mogla bi da razmotri dolazak na "Marakanu". Podsetimo, u Italiji su prethodnih dana ekstremni vremenski uslovi, visoke temperature i iznenadne oluje, sa sakvim se već nedelju dana suočavaju i Srbija i region. Povrh toga, u utorak stižu snimci i sve većih požara na jugu te zemlje:

Utakmica protiv Fiorentine trebalo bi da bude "generalna proba" novog tima Crvene zvezde pred početak sezone u kojoj će igrati u Ligi šampiona. Otud je i danima iščekivana kao važan test protiv finaliste Konferencjiske lige prošle sezone, čiji dres nosi i bivši napadač Zvezde i centarfor reprezentacije Srbije, Luka Jović.