Fudbal

TAČNO JE, BRAZILAC STIŽE U PARTIZAN! Oglasio se Miloš Vazura - otkrio ko još dolazi!

Autor Mladen Šolak

Direktor Partizana govorio o transferima

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

FK Partizan je potvrdio dolazak Mateuša Saldane iz Japana! I mrepa rečima generalnog direktora Miloša Vazure, brazilski centarfor popuniće mesto u napadu upražnjeno odlaskom Rikarda Gomeša, a crno-beli će navodno platiti obeštećenje od 1,3 miliona evra njegovom klubu Džef junajtedu.

"Sezona će biti teška, svi znamo šta nas čeka, odmah od starta imamo teške utakmice, mislim da smo spremni za to. Veći deo igrača koji je trebalo da dođe je došao. Dogovorili smo se sa klubom iz Japana za napadača. On će u narednim danima biti predstavljen i licenciran za FK Partizan. Takođe, ove ili sledeće nedelje stižu još dva pojačanja - na poziciji desnog beka i štopera. Očekujemo da sledeće nedelje kompletiramo tim, a najbitnije je da u subotu krenemo pobedom", rekao je Vazura na "tim-bildingu" sa ekipom uoči starta sezone.

Iako nije rekao ime desnog beka, već se praktično zna da je to Aranđel Stojković, dosadašnji desni bek TSC-a, u čijem je dresu prošle sezone ostvario istorijski uspeh, osvojio drugo mesto u Superligi i izborio plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U Partizan su stigli Saldanja, golman Aleksandar Jovanović, levi bek Nikola Antić, centarfori Aldo Kalulu i Nemanja Nikolić, krilni napadač Ksander Severina, vratio se zadnji vezni Aleksandar Šćekić, tu je i centralni vezista Frenk Kanute... "Novi" Partizan igraće prvu utakmicu u subotu, od 21 čas, na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli.