KAKO!?

ŠOKANTAN TRANSFER U SRPSKOM FUDBALU! Posle 300+ utakmica u Italiji, stiže u našeg drugoligaša!

Autor Milutin Vujičić

Sprema se potpuno neočekivan transfer u srpskom fudbalu pošto je zaboravljeni Ivan Radovanović na korak od Uba.

Izvor: MN Press/Andrej Čukić

Bivši reprezentativac Srbije Ivan Radovanović (34) mogao bi da se vrati u Srbiji prvi put posle 15 godina i to da bi zaigrao u Prvoj ligi Srbije, prenosi "Sport Klub". Za njega je zainteresovano Jedinstvo iz Uba, klub srpskog reprezentativca Nemanje Matića, koji je vrlo dobro upoznao Radovanovića tokom prethodne dve godine igranja u Italiji. Sada, kada je Radovanović bez angažmana, ubeđuje ga da potpiše za Jedinstvo i postane najveće pojačanje u istoriji!

Nezvanično, deluje da je posao blizu završetka i samo bi "bezobrazna ponuda" iz Italije mogla da ga razuveri da zaigra za Jedinstvo, što bi svakako bila sjajna vest za srpski fudbal, ali se postavlja i pitanje kako je moguće da niko od klubova iz Superlige nije pomislio na Radovanovića?

Uprkos tome što od 2008. godine igra u inostranstvu, o Radovanoviću se uvek malo pričalo - i uvek malo znalo pošto je "bežao" od medija. Tako je potpuno tiho sakupio 337 nastupa u Seriji A, uz još 24 u drugom rangu italijanskog fudbala, pa je tako igrao za Kjevo, Đenovu, Atalantu, Novaru, Salernitanu, Bolonju i Pizu, ostavivši utisak pouzdanog fudbalera na sredini terena koji će svoj dinar pošteno zaraditi.

S druge strane Radovanović je bio u mlađim kategorijama Partizana i igrao je još tek za Smederevo, a u dresu "orlova" sakupio je 10 nastupa, većinu kod Siniše Mihajlovića. Videćemo da li će sada na Ub...

BONUS VIDEO: