HM...

PARTIZAN BEZ STRUJE VIŠE OD TRI NEDELJE! Upalili agregat, nisu platili dug, a stiglo SKUPO pojačanje

Autor Milutin Vujičić

Sezona u Superligi samo što nije počela, a na stadionu Partizana još nema struje.

Izvor: MN Press

Dan uoči početka nove sezone u Superligi, Partizan i dalje nema struju na stadionu u Humskoj. Isključena je pre više od tri nedelje zbog neplaćenih računa, a prema informacijama koje donosi "Sportski žurnal" dug je nešto manji od 200 hiljada evra. Trenutno, crno-beli se snabdevaju na agregat i imaju električnu energiju samo u kancelarijama na stadionu.

U međuvremenu, Partizan je doveo i skupoceno pojačanje iz Japana u vrednosti 1,3 miliona američkih dolara, pa zašto to nije iskorišćeno da se plati struja koja je neophodna da bi se igrao fudbal, uz reflektore, semafore i tako dalje... Razlog leži u sukobu Fudbalskog kluba i Sportskog društva Partizan, odnosno Milorada Vučelića i Ostoje Mijailovića koji već mesecima "ratuju" za izvršnu vlast u crno-belom.

Za sada je i dalje vrlo neizvesno kako će se situacija rešiti, ali dobra vest za Partizan je što u prvom kolu nove Superlige ne igraju na svom stadionu. U subotu će gostovati u Bačkoj Topoli (21 čas), dok je planirano da u drugom kolu idu "na noge" Vojvodini. Tek u trećem kolu, 12. avgusta, Partizan će biti prvi put domaćin i to Radničkom iz Niša.

Imaće crno-beli pre toga i meč u Evropi, ali su protiv RFS-a ili Sabaha prvi put gosti (10. avgust), dok je predviđeno da 17. avgusta u revanšu dočekaju tim iz Letonije ili Azerbejdžana.

BONUS VIDEO: