Prodaja!

ZVEZDINA DECA KUPILA KARTE ZA LIGU ŠAMPIONA: Čekaju šansu kod Bahara i imaju "Premijum" sezonsku!

Autor Dušan Ninković

Četvrocia mladih fudbalera na koje Barak Bahar računa kupili karte za Zvezdine mečeve kako bi motivisali navijače!

Izvor: Stefan Stojanovic /MONDO

Crvena zvezda nastavlja sa pripremama za novu sezonu, a nakon treninga održanog u petak prepodne najmlađi prvotimci učinili su nešto neobično. Kako bi motivisali navijače da nastave sa kupovinom "Premijum" sezonskih karata i tako sebi obezbede ulaznicu na sve domaće mečeve, ali i na utakmice Lige šampiona, četvorica igrača Zvezde su kupili sezonsku kartu!

Kvartet u sastavu Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Stefan Leković i Jovan Šljivić zaputio se ka Servisu za članstvo i iznenadio zvezdaše koji su se tu zatekli. Mladi prvotimci želeli su da na ovaj način ksrenu pažnju na važnost kupovine sezonske, ali i na to koliko im znači podrška koju dobijaju sa tribina.

"Svi su uzbuđeni zbog toga kako Zvezda igra, mislim da nas čeka fantastična sezona", rekao je Lučić, dok je Mituljikić dodao: "Nije mala stvar postići pet golova protiv Fiorentine za 19 minuta, bukvalno smo celu utakmicu dominirali." Takođe, prilikom kupovine Premijum sezonskih karata kratke izjave su dala i preostala dvojica fudbalera. "Poseban je osećaj igrati pred 36 hiljada ljudi na Marakani, teško je rečima opisati koliko nam navijači znače" istakao je Leković, dok je Šljivić rekao: "Odlučili smo i mi da kupimo 'Premijum' sezonske ulaznice, a pozvao bih i navijače da učine isto, jer imaju šta da vide od Zvezde".

"Premijum" sezonska ulaznica podrazumeva sva domaća takmičenja i paket karata za grupnu fazu Lige šampiona i cene su sledeće:

  • Sever: Nova - 15.500 dinara, Obnova - 10.500 dinara
  • Istok: Nova - 26.000 dinara, Obnova - 17.000 dinara
  • Zapad: Nova - 31.000 dinara, Obnova - 20.500 dinara
  • Tribina Siniša Mihajlović: Nova - 76.000 dinara, Obnova - 34.000 dinara

BONUS VIDEO: