NOVI IZAZOV

PIKSI GA "UKRAO" NEMCIMA, A SAD GA ČEKA TRANSFER KARIJERE: Napašće titulu i igraće u Ligi šampiona!

Autor Nemanja Stanojčić

Lazar Samardžić blizu je prelaska u Inter.

Izvor: MN Press

Lazar Samardžić (21) na pragu je prelaska u Inter. Novi reprezentativac Srbije, kog je Dragan Stojković "ukrao" Nemcima, nalazi se nadomak transfera karijere. Otkrio je to pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano, uz detalje transfera za mladog fudbalera.

Prema njegovim informacijama tim iz Milana je Udinezeu ponudio 15 miliona evra, uz igrača Đovanija Fabijana, ali uz njega ide i klauzula o pravu preče kupovine. Razgovori su u toku i nastaviće se naredne nedelje. Kako stvari stoje srpski igrač bi uskoro mogao da potpiše za italijanskog velikana.

Ukoliko do toga dođe Lazar će igrati u Ligi šampiona i sa Interom će napasti i Skudeto u Italiji. On je rođen u Berlinu, profesionalnu karijeru započeo je u Herti, igrao je za Lajpcig pre dolaska u Italiju. U dresu Udinezea ostavio je odličan utisak, a Piksi je uspeo da ga privoli da zaigra za "orlove" umesto za Nemce.

Inače, on je u jednom intervjuu otkrio i da mašta da jednog dana zaigra na "Marakani" u crveno-belom dresu. "Voleo bih da bar godinu dana odigram u dresu Crvene zvezde. Želja mi je da pred kraj karijere zaigram za Zvezdu", poručio je Samardžić. Žreb za Ligu šampiona se čeka, možda dođe u Beograd...

BONUS VIDEO: