ODVAŽIO SE

RATNIČKI GOVOR IGORA DULJAJ! Prvi put od kada je u Partizanu povisio ton: MORAM ovo da kažem!

Autor Milutin Vujičić

Igor Duljaj je najenergičnije do sada komentarisao meč Partizana i čini se da je i njega ponela podrška sa tribina, uprkos tome što crno-beli nisu pobedili.

Izvor: Arena sport/screenshot

Partizan nije uspeo da dođe do pobede u Bačkoj Topoli, ali je u susretu 1. kola protiv TSC-a priredio retko viđen fudbalski spektakl u Srbiji. Videli smo šest golova, dva promašena penala, crveni karton, poništen gol i preokrete, a Stojićev gol u 96. minutu stavio je "trešnjicu na vrh" vrhunske fudbalske predstave koja je završena 3:3!

Uprkos tome što nije pobedio, "novi Partizan" Igora Duljaja ostavio je pozitivan utisak, a trener crno-belih je najeuforičnije do sada govorio posle utakmice. U pojedinim trenucima glas mu je pucao i održao je jasan govor svojim igračima da ne posustaju.

"Naravno da ne možemo da budemo zadovoljni, ako primite gol kako smo mi primili. Praktično je vreme isteklo... A neću da komentarišem suđenje, to nije moj manir! Publika je uživala u utakmici, za ovo se dolazi na stadione. Čestitao bih navijačima i fantastičnoj publici i moram još ovo da kažem. Nagrada za ono što su uradili je ovaj aplauz na kraju. Verujem da ćemo biti sve bolji. Samo da nastavimo zajedno i doći ćemo zajedno do onoga što smo želeli!", naglasio je Igor Duljaj tokom razgovora za TV Arenu Sport.

Sa druge strane Žarko Lazetić je s osmehom komentarisao susret u kome je TSC osvojio bod, ali ima elemenata i kojima nije baš zadovoljan: "Mogu li da budem biti zadovoljan? Teško pitanje. Nismo izgubili i zato sam zadovoljan. Gledali smo spektakl i čestitam Partizanu na odličnoj utakmici, ali i mojim igračima koji su se vratili i došli do boda. Značiće nam za buduće. Želim Partizanu sve najbolje, osim kad igraju protiv nas", zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO: