Podrška!

ZVEZDA POČINJE SEZONU, EVO ZA KOGA JE BERSPLATAN ULAZ: Šampion nagrađuje klince, a postoji samo jedan uslov!

Autor Dušan Ninković

Crvena zvezda protiv Vojvodine počinje prvenstvo, a na istočnoj tribini očekuje se mnogo porodica.

Izvor: Stefan Stojanovic /MONDO

Nova fudbalska sezona u Srbiji počela je utakmicama prvog kola odigranim u subotu popodne, a aktuelni šampion će na teren dan kasnije. Crvena zvezda kreće u odbranu šampionske titule na svom stadionu, utakmicom protiv Vojvodine, u nedelju od 20:00 i očekuje se da tom prilikom tribine budu izuzetno dobro popunjene.

Kako bi prva runda novog šampionata ostala u sećanju mlađim navijačima, klub se odlučio na jedan neobičan potez - besplatan ulaz za decu! U znak zahvalnosti usled velike podrške najmlađih navijača kapije stadiona "Rajko Mitić" biće otvorene za sve mališane starosti do 12 godina na istočnoj tribini najvećeg srpskog stadiona. Neophodno je samo da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Vojvodine.

Nadaju se u Crvenoj zvezdi da će ovakav potez motivisati roditelje, dečake i devojčice da stignu na najveći srpski stadion i prate prvi takmičarski meč u novoj sezoni. Nakon sedam pobeda u prirpemnom periodu, od kojih je posebna ona protiv Fiorentine (5:0) pre nekoliko dana, crveno-beli imaju imperativ da još jednom razgale navijače i prirede im spektakl!

BONUS VIDEO: