Fudbal

TRANSFER-BOMBA KOJA BI ZATRESLA SRBIJU: Šampion sveta od 30.000.000 evra u dresu drugoligaša! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Kakav bi ovo transfer bio? Nemoguć!

Izvor: Profimedia

As Rome Paulo Dibala obukao je dres Jedinstva sa Uba i zaista mu stoji odlično. Naravno, čuveni fudbaler "vučice" i argentinske reprezentacije uradio je to zbog Nemanje Matića, svog saigrača u Rimu i prvog čoveka Jedinstva, kluba koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

"Ubljani, da li smo spremni za još jedan potpis?", piše u opisu objave sa fotografijom nasmejanog Argentinca u dresu kluba sa stadiona "Dragan Džajić", o kojem Matić brine sa velikom pažnjom.

Trenutna cena Paula Dibale (29) prema transferamrktu je 30 miliona evra, dok se sprema za svoju drugu sezonu u "vučici" posle dolaska iz Juventusa. On je minulog proleća bio predvodnik "vučice" u Seriji A i u Evropi, gde je Roma stigla do finala Lige Evrope protiv Sevilje, sedmostrukog šampiona, koji je u Budimpešti ipak bio bolji.

Više od toga, Dibala će prošlu sezonu pamtiti po tome što je postao prvak sveta sa Argentinom. Upravo je on izveo drugi penal u penal-seriji za titulu protiv Francuza. Kao i Mesi pre njega, i Dibala je pogodio i najavio da će titula ponovo u Južnu Ameriku. Nakon toga se vratio u Italiju, gde je izgradio sjajan odnos sa Matićem, dokazan i fotografijom koju je bivši reprezentativac Srbije objavio ove nedelje, sa priprema u Portugalu.

Pogledajte kako izgleda u dresu Jedinstva fudbaler zbog kojeg se Rim doslovno zatresao u aprilu ove godine.