Fudbal

LEPOTICA OBJAVILA POTRESNE SLIKE SA GOLMANOM PSŽ-A: 22 dana mu se borili za život, jedva dočekala da ga vidi! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Supruga Serhija Rika sve je obradovala fotografijama na kojim je pored muža.

Izvor: Instagram/screenshot/albasilvat

Konačno smo videli Serhija Rika! Ovaj 28-godišnji golman Pari Sen Žermena je doživeo tešku povredu kada je tokom letnje pauze pao sa konja, a sada je njegova supruga Alba Silva dva meseca nakon nesreće podelila slike iz bilnice. 

Iskusni čuvar mreže koji je pre PSŽ-a nastupao za Sevilju i Fulam, a sada je uz fotografiju svog muža Alba Silva napisala: "Dobro smo" i dodala: "Nemam mnogo toga da vas naučim ili da vam kažem, a možda i imam. Možda bih mogla sa svim ovimemocijama da napišem knjigu o tome kako sam se osećala ova dva meseca, ali biram da se držim onoga đšto je bitno. To je činjenica da smo dobro i da ne mogu dovoljno da vam se zahvalim na svim porukama podrške."

Takođe je pokazala i natpis koji je ostavila pored Rikovog bolničkog kreveta na kome piše: "Nema suimnje da bih te izabrala iznova hiljadu puta. Bez sumnje si ti moje najveće blago i volim te svim srcem", napisala je ona. Pogledajte kako Alba Silva izgleda: 

Serhio Riko je nesreću doživeo 28. maja kada je bio na hodočašću, a kada je pao sa konja bio je u kritičnom stanju. Bio je u komi 22 dana i probudio se tek 19. juna. Porodica španskog golmana je otkrila da u narednim danima Riko treba da bude podvrgnut još jednoj operaciji.