Svašta

BIZARNO - BOSANAC NEMA POJMA KAKO SE ZOVE: Navijači BESNI, neće da kaže ime na svom jeziku! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Sead Kolašinac ili Sead Kolasinak ili Sead Kolazinać? Ko bi ga znao...

Izvor: Twitter/screenshot/Arsenal/Instagram/screenshot/atalantabc

Već godinama igra fudbal na vrhunskom nivou, blizak je rod sa reprezentativcem Srbije, a ne zna kako se zove! Sead Kolašinac je nedavno završio transfer u Atalantu, a nakon toga je ponovo šokirao javnost kada se predstavljao u novom klubu. 

Sead Kolašinac je Karlsrueu u Nemačkoj i nakon igranja za lokalni klub, Hofenhajm i Štutgart u mlađim kategorijama počeo je seniorsku karijeru u Šalkeu. Pet godina je bio član ekipe iz Gelzenkirhena, a zatim se u transferu karijere preselio u Arsenal2017. godine.

Tada su ga novinari pitali kako se izgovara njegovo ime i prezime, a on im se predstavio i rekao da se zove - Sead Kolasinak! Poslušajte kako zvuči njegova prva verzija sopstvenog imena: 

Tada su se svi začudili odakle mu ideja da se njegovo ime tako izgovara, ali sada je ponovo zbog imena šokirao javnost. Nakon što je bio ponovo na pozajmici u Šalkeu i posle igranja za Olimpik iz Marseja sa 30 godina je potpisao za Atalantu, pa ponovo sebi promenio ime. Sada kaže da se zove - Kolazinać! Poslušajte:

 Mnogi ljudi sa ovih prostora našli su se uvređeni u komentarima na ovaj post i propisno su izvređali Kolašinca, a ostaje nejasno da li se on šali ili je nešto drugo po sredi. Iako je rođen u Nemačkoj nastupa za reprezentaciju BIH, a blizak je rođak dugogodišnjeg srpskog olimpijca Asmira Kolašinca