Kraj!

MITROV TRANSFER PROPADA ZBOG 140.000.000 EVRA! Eksplodiraće JAČA bomba, Srbin im više nije potreban!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović verovatno neće pojačati Al Hilal, koji je dugo zainteresovan za njegove usluge.

Izvor: Profimedia

Saga o transferu Aleksandra Mitrovića u Saudisjku Arabiju mogla bi da se završi na način koji srpski napadač nije želeo - po informacijama iz Engleske Al Hilal je odustao od potere za njim i okrenuo se daleko skupljem rešenju u ofanzivi! Navodno, jedan od najpoznatijih timova u Saudijskoj Arabiji spreman je da kupi Napolijevog Viktora osimena za čak 140 miliona evra!

Ukoliko bi do tog transfera došlo, a golgeter iz nigerije se preselio u Aziju, bilo bi jasno da im Mitar više nije želja. Iako je tokom prethodnih nedelja nekoliko puta delovalo da je Aleksandar Mitrović blizu transfera u Al Hilal, koji je nešto ranije kupio Sergeja Milinković-Savića, Fulam nije bio spreman da pusti napadača za manje od 50 miliona evra.

Pominjalo se tada da će Mitrović spreman da bojkotuje Fulam i da više nikada neće zaigrati za klub, pa čak i po cenu kazne. Takođe, pojavile su se fotografije kako Aleksandar samo posmatra aktivnosti u pripremnom periodu, ali onda se preko noći sve promenilo - nakon što je postalo jasno da će Marko Silva ostati na klupi, tim iz Londona kao da je pronašao zajednički jezik sa Srbinom.

U međuvremenu su doveli Raula Himeneza iz Vulverhemptona, a onda potvrdili i da se Aleksandar Mitrović vraća treninzima. Možda je baš to bio signal Al Hilalu da napadača traže na nekom drugom mestu. Rešenje je, izgleda, najbolji strelac Serije A iz prethodne sezone i napadač koji je sa 26 pogodaka vukao Napoli ka trećoj tituli u klupskoj istoriji.

BONUS VIDEO: