ŠTETA

HOĆU DA IDEM I KRAJ PRIČE! Pukla ljubav Mitrovića i Fulama: Ako ne može kod Arapa, hoće BILO GDE!

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Mitrović želi pod hitno da napusti Fulam jer nije zadovoljan načinom kako su se poneli prema njemu kada je dobio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije.

Izvor: Profimedia

Srpski napadač Aleksandar Mitrović imao je ponudu karijere iz Saudijske Arabije, međutim izgleda da je "prošao voz" zbog odluke Fulama da odbiju Al Hilal. Nisu na "Krejven kotidžu" bili zadovoljni ponudom od 30 miliona za Mitrovića, tražili su mnogo više, a čini se da ni odluka srpskog napadača da ne trenira - nije mnogo pomogla. Al Hilal se polako okrenuo drugim rešenjima i pitanje je da li je uopšte više aktuelna ponuda od 25 miliona evra godišnje...

Stigao je Malkom iz Zenita, zvali su Viktora Osimena iz Napolija, a raspituju se i za zdravlje Kilijana Mbapea, tako da već sada može da se kaže da je Aleksandru Mitroviću propao transfer karijere. Zbog toga je besan na Fulam, a iako je vratio treninzima, pitanje je da li će ikada više zaigrati za Engleze.

Londonski list "Standard" prenosi da će Aleksandar Mitrović insistirati da napusti Fulam ovog leta, bez obzira da li to bilo u Saudijsku Arabiju ili negde drugde. Fulam mu pravi problem jer traži oko 60 miliona evra za njega, što će retko ko imati da plati. Spominjalo se prethodno da je Čelsi zainteresovan za Mitrovića, čak i Juventus, međutim već nedeljama takve priče ne postoje i činilo se da Srbin i nije na tržištu, sem ako ne stigne ponuda iz Saudijske Arabije.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je odrastao u radničkoj porodici koja se žrtvovala za njega, a za Partizan je debitovao još kao tinejdžer, davne 2012. godine. Igrao je još za Anderleht, Njukasl i sada Fulam u kome je od januara 2018. godine. Postao je legenda kluba i na 205 utakmica postigao je 111 golova.

BONUS VIDEO: