LIGA ŠAMPIONA

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA DRUŽENJE SA DEGENEKOM: Dođi po autogram, pa kupi "Premijum" sezonsku

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda organizuje druženje navijača sa Milošem Degenekom u Servisu za članstvo gde mogu da se kupe "Premijum" sezonske ulaznice.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u prodaju stavila "Premijum" sezonske ulaznice za novu sezonu koje podrazumevaju sve utakmice na stadionu "Rajko Mitić" koje će odigrati u takmičarskoj 2023/24 - uključujući i mečeve grupne faze Lige šampiona - a oni koji do sada nisu kupili mogu to da učine u sredu od 12 časova.

Tada će se u Servisu za članstvo sa navijačima družiti i povratnik u crveno-bele redove Miloš Degenek koji je već dva puta igrao Ligu šampiona sa srpskim šampionom, a sada će i treći put. "Navijači koji se odluče da u sredu od 12 časova posete Marakanu će imati priliku da se upoznaju sa stamenim štoperom, slikaju se i obezbede autogram koji će biti još jedna lepa uspomena na voljeni klub", navode iz Crvene zvezde.

Podsetimo, Crvena zvezda je već prodala veliki broj "Premijum" sezonskih ulaznica i na putu je da obori rekorde iz 21. veka, a članovi kluba i oni sa sezonskom od lane imaju i popust.

BONUS VIDEO: