Fudbal

"BILO BI LEPO DA SE OBRADOVIĆ VRATI U FENERBAHČE"! Dušan potpisao, pa spomenuo Željka: On je NAJVEĆI!

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Tadić potpisao je za Fenerbahče, a tom prilikom pričao je i o Željku Obradoviću.

Izvor: MN Press/MONDO/Stefan Stojanovć

Dušan Tadić novi je fudbaler Fenerbahčea. Već je dobio "desetku" i od njega se očekuje da bude novi lider tima. Tu je i Edin Džeko, a očigledno je da je ideja tima da napadne trofej u Ligi konferencija, tamo će igrati kvalifikacije. Cilj je i turski šampionat. Pre nego što dođe red na utakmice i dešavanja na terenu, srpski reprezentativac pričao je i o Željku Obradoviću.

U jednom od intervjua spomenuo je trenera Partizana i priznao da bi voleo da ga vidi ponovo u Turskoj. "Nisam pričao sa Željkom, ali je on legenda. Ima najviše titula u Evropi, postavio je primer za sve, ima veliku strast ka svom poslu, zna sve. Ako nekada odlučim da se bavim trenerskim poslom, voleo bih da sednem sa njim i da razgovaramo, da mi da neki savet. Najveći je u košarci. Bitan je i za Srbiju i bilo bi lepo kada bi se vratio u Fener", rekao je Tadić.

Nada se da će stići da ode i na neki košarkaški meč. "Voleo bih da ispratim neku utakmicu, ovde su Marko Gudurić i Nemanja Bjelica od srpskih igrača."

Potom je priznao da je Džeko imao uticaj na to da dođe u redove istanbulskog velkikana. "Imao je uticaj. Kada sam čuo da dolazi, pomislio sam da bi bilo lepo da igramo zajedno. Klub je transferima pokazao kakvu budućnost želi da gradi i naš dolazak sigurno je uticao i na dolaske nekih drugih igrača posle toga", zaključio je Tadić.

BONUS VIDEO: