BLIZU JE

MILAN BORJAN IDE KA LIGI ŠAMPIONA! Velika prednost, pa drama i strepnja - još se čeka sledeći rival!

Autor Nemanja Stanojčić

Milan Borjan je sa Slovanom iz Bratislave prošao dalje u kvalifikcijama za Ligu šampiona.

Izvor: Profimedia

Milan Borjan je sa Slovanom iz Bratislave prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Na dva koraka je do ulaska u elitno takmičenje, ali je do toga došao teže nego što se očekivalo. Posle drame je pao Zrinjski (BiH) u Bratislavi - 2:2. Naredni rival biće Šerif Tiraspolj ili Makabi Haifa.

Izgledalo je da će stvari biti mnogo lakše kada je srpski fudbaler Aleksandar Čavrić pogodio u petom minutu za 1:0. Onda je u 66. Šarani Zuberu duplirao vođstvo i delovalo je da je sve rešeno. Međutim, onda je usledio strah i strpnja. Hrvoje Barišić je u 75. smanjio rezultat, da bi u trećem minutu nadoknade Antonio Ivančić pogodio za 2:2.

Unervozili su se tada mnogi u domaćem timu, videlo se to i po njihovim reakcijama. Čak trojica igrača dobila su žute kartone u narednih nekoliko minuta. Gol bi gostima doneo produžetak i nadu. Išli su po to, imali su i slobodan udarac u 97. minutu, ali je domaćin izdržao i taj nalet i prošao dalje. Protivnika će saznati u sredu uveče kada u Izraelu Makabi dočekuje Šerif, prvi meč je dobio tim iz Moldavije sa 1:0.

BONUS VIDEO: