Lepotica

GOLMAN ZVEZDE SA SOBOM DOVEO BOMBU: Zgodna plavuša ga prati u stopu, "zapalila" je Marakanu! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Supruga Omrija Glazera Šira Glazer Morag zapala je mngoima za oko na "Marakani".

Izvor: Instagram/printscreen/shiramorag

Crvena zvezda je dobila novog golmana, a on nije došao sam. Na zahtev novog šefa struke Baraka Bahara crveno-beli su se pojačali sa izraelskim čuvarom mreže Omrijem Glazerom. Oduševio je odmah na početku Glazer navijače kako odbranama tako i igrom nogom, a oduševila je i njegova supruga!

Šira Glazer Morag stigla je u Beograd sa suprugom i već je redovna na "Marakani". Postavlja na instagram slike u dresu supruga, a navijači Zvezde je uveliko prate na društvenim mrežama. 

Ljubav između njih dvoje dugo traje, a Šira osim što prati supruga tokom karijere ima i svoju modnu liniju i preduzetnica je. Ipak stiže da bude na svim utakmicama, pa je tako izdanjem na meču sa Vojvodinom oduševila navijače. Pogledajte kako ona izgleda: 

Omri Glazer ima 27 godina, a karijeru je poeo u Hapoelu iz Ranane. Ipak probio se tek u Makabiju iz Haife, a nakon pozajmice u Nes Zioni prešao je u Hapoel Ber Ševu u kojoj je stekao punu afirmaciju i zaradio transfer u Crvenu zvezdu. Igrao je za seniorski tim Izraela pet puta i nada se da bi nastupima u Ligi šampiona mogao da postane prvi golman državnog tima.

BONUS VIDEO: