Fudbal

MERKURXTIP „SA TERENA“: Ambicija nikad nije manjkalo

Izvor Promo

Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Izvor: Promo

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja, putujući po Srbiji, predstavlja klubove iz nižih liga.

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 42. epizoda donesi priču o Fudbalskom klubu Sloga iz Leskovca, članu Zonske lige – grupa Jug koji je minulu sezonu završio na drugom mestu, sa pet bodova manje od Žitorađe.

Ulaskom Dubočice u Prvu ligu, nekako je logičan sled događaja da Sloga uđe ponovo u Srpsku ligu – grupa Istok, a kako kažu ljudi iz kluba, ambicija nikad nije manjkalo i zato se nadaju da bi novi veliki iskorak mogao da dođe naredne sezone.

O ovom uzornom sportskom kolektivu pričali su potpredsednik kluba Srbislav Minić i šef stručnog štaba Miodrag Đorđević, nekada poznati fudbaler ovog regiona i kapiten već pomenute Dubočice, prvog kluba u gradu.

Može Sloga da se pohvali svojom imovinom, zvanjem jednog od rasadnika fudbalskih talenata u našoj zemlji, ali i idejama i ambicijama. Čućete sve o planovima od naših sagovornika, ali i bliže se upoznati sa ovim klubom koji je osnovan 1. maja 1946. godine. Za kraj, rekli bismo da ništa neće stati na put Slogi ka srpskoligaškom društvu i sigurni smo da će to pokazati u narednoj sezoni.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!