SREĆNO

U VOJVODINI VEŽBAJU I PENALE! Protiv APOELA za nastavak evropskog sna

Autor Nemanja Stanojčić

Vojvodina dočekuje APOEL u Novom Sadu u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Izvor: MN Press

Vojvodina želi da prođe u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. U prvom meču na Kipru izgubila je od APOELA (2:1) i u Novom Sadu traži put do pobede (četvrtak 20 časova). Trener Radoslav Batak uveren je da je njegov tim sposoban i da može da napravi uspeh.

Naglasio je i da je tim vežbao i izvođenje penala i da su svi spremni i za to. "Očekivanja su da pobedimo, da li sa jednim golom razlike, pa iz penal serije ili sa dva pogotka, na sve smo se i spremali. Verujemo u pobedu, vežbali smo penale i vežbaćemo ih i na tom treningu koji imamo u četvrtak. Uz podršku naših navijača, nadam se u što većem broju, kao i uprave kluba, koja nam je dala dodatni vetar u leđa. Drago nam je što predsednik Dragoljub Zbiljić veruje u prolaz, jer i ja verujem i nadam se da će biti spektakularna atmosfera i da iskoristimo neke situacije koje nismo u prošloj utakmici. Naravno da je APOEL kvalitetna ekipa, ali mislim da smo spremniji i mlađi i brži i siguran sam da ćemo sutra više želeti tu pobedu", rekao je Batak.

Potvrdio je da se Filip Malbašić vraća u tim, kao i da Asmir Kajević nije spreman ni za revanš. "Vratio nam se Lazarević posle lakše povrede i jači smo za Malbašića, ali je pitanje koliko će moći da nam pomogne pošto je bio neko vreme van stroja. Nažalost, na Kajevića ne možemo i dalje da računamo", zaključio je Batak.

BONUS VIDEO: