ZVANIČNO

KUPIŠ KARTU ZA APOEL, BESPLATNO NA PARTIZAN: Vojvodina zove navijače, poznate cene ulaznica

Autor Milutin Vujičić

Vojvodina se nada lepoj podršci navijača tokom ove nedelje u Novom Sadu.

Izvor: MN Press

Večeras od 20 časova fudbaleri Vojvodine na stadionu "Karađorđe" igraju revanš drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv APOEL-a, pa su u novosadskom klubu osmilili zanimljivu akciju da bi imali što veću podršku. Svi oni koji budu kupili karte za današnji meč (istok ili zapad), moći će besplatno da zamene ulaznicu i za meč protiv Partizana (nedelja, 19.00).

"Karte za zapad i istok za meč sa APOEL-om moći će da se zamene za utakmicu sa Partizanom, takođe za zapadnu i istočnu tribinu na dan utakmice, u nedelju, 6. avgusta, od 15 časova do početka utakmice na blagajni stadiona „Karađorđe“, između južne i zapadne tribine", naveli su iz kluba i obavestili javnost da će na derbiju Superlige samo južna tribina biti za navijače gostujućeg tima, dok na ostale navijači Partizana neće moći da uđu sa obeležjima.

Prodaja ulaznica za derbi meč drugog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana počinje u petak. Ulaznice se prodaju po ceni od 1.000 (zapad), 700 (istok), 300 dinara (sever) i 400 dinara (jug), a u petak i subotu mogu da se kupe u prostorijama "Gigs tiks", dok u nedelju na stadionu "Karađorđe".

Što se tiče ulaznica za APOEL, one će se danas prodavati od 14 časova do početka meča. Ulaznice se prodaju ceni od 1.500 (zapad) i 1.300 dinara (istok), dok su za severnu tribinu (1.200 dinara) u zvaničnom šopu navijača Vojvodine.

BONUS VIDEO: