Fudbal

DA KRIJEM NEŠTO OD PARTIZANA? MORA DA SE ŠALITE! Nije mu se dopalo pitanje o crno-belima

Autor Nemanja Stanojčić

Trener Sabaha, potencijalnog protivnika Partizana u Ligi konferencija, pričao je i o srpskom timu.

Izvor: Profimedia/Andrei Shramko/TASS

Partizan čeka protivnika u kvlaifikacijama za Ligu konferencija. Trenutno je tome bliži Sabah iz Bakua koji je u prvom meču pobedio RFS u Letoniji sa 2:0. Revanš se igra u Azerbejdžanu (četvrtak 18 časova), a uoči tog susreta trener domaćeg tima Murad Musajev dobio je pitanje i o crno-belima.

Nije mu se dopalo kada su ga novinari pitali o taktici i o "sakrivanju karata" od Partizana, pošto se očekuje da će skauti srpskog kluba biti na stadionu. "Da krijem nešto od Partizana? Mora da se šalite. Mi još uvek nismo obezbedili prolaz u treće kolo kvalifikacija, šanse su nam iste. Razmišljamo samo o narednom protivniku, cilj nam je da prođemo Letonce, ne da pričamo o nečemu što može da se dogodi u budućnosti", jasan je Musajev.

Ima samo reči hvale na račun letonskog tima. "Biće ovo važan dan za istoriju našeg tima, prvi put igramo evropski meč na svom terenu. Protivnik je jak, prošli smo dug put dovde, igrači su spremni i želimo pobedu. RFS je ozbiljan protivnik, po meni su najjači tim u Letoniji", zaključio je Musajev.

BONUS VIDEO: