STRAŠNO

HOROR SNIMAK! Fudbaler skočio u reku, KROKODIL GA UBIO - policija pucala u zver! (UZNEMIRUJUĆE)

Autor Milutin Vujičić

Jezive vesti stižu iz Kostarike gde je krokodil ubio fudbalera.

Izvor: Twitter/Imagen_Puebla/Screenshot

Kostarikanski fudbaler Hesus Alberto Lopez nastradao je u svojoj domovini nakon što ga je ubio krokodil. U pitanju je fudbaler Deportiva Rio Kanjasa koji se kupao u reci, baš onoj po kojoj je klub za koji nastupa dobio ime, a tom prilikom ga je krokodil napao i nije imao šanse da se odbrani protiv njega.

Nažalost, ljudi koji su bili nedaleko od mesta nemilog događaja nisu mogli da ga odbrane niti da zaustave krokodila, koji je potom nastavio da vuče fudbalerovo telo kroz vodu, naravno u nameri da ga pojede. Na kraju su se pojavili policajci koji su upucali krokodila i izvukli telo pre nego što je potpuno uništeno, što je slaba uteha u neverovatnoj tragediji koja je zadesila porodicu Lopez.

"Dragi prijatelji, potreseni vam javljamo da je preminuo naš igrač Hesus Alberto Lopez Ortiz zvani Čučo. Počivaj u miru, Čučo", objavio je njegov klub Deportivo na društvenim mrežama, dok stižu poruke saučešća njegovoj porodici. Fudbaler je iza sebe ostavio suprugu i dete.

UPOZORENJE: Snimak na kome se vidi krokodil dok u čeljustima drži telo fudbalera je uznemirujući i unapred napominjemo da nije za one sa slabijim stomakom.


BONUS VIDEO: