Pojačanja

BIVŠI IGRAČI PARTIZANA POJAČALI OFK BEOGRAD: Sa njima kreću nazad u Superligu!

Autor Marina Periškić

Bivši igrači Partizana Dejan Georgijević i Saša Marković potpisali za OFK Beograd.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Nekadašnji fudbaler Partizana Dejan Georgijević (29) stigao je kao novo pojačanje OFK Beograda. Iskusni napadač potpisao je novi ugovor na 1+1 godinu kao slobodan igrač, a prethodnu sezonu nosio je dres HSK Posušje. Takođe, iz novosadske Mladosti GAT stigao i Saša Marković, centralni vezni fudbaler, koji je nastupao za crno-bele 2015. godine.

Georgijević je zapamćen po svojoj najboljoj sezoni koju je imao u Inđiji, tada je na 28 utakmica postigao 14 golova, a uspešan je bio i u dresu Voždovca gde je na 44 utakmice postigao 12 golova. Za Partizan je je upisao svega 5 nastupa (ukupno 42 minuta) i nije postigao pogodak.

Sa druge strane, Marković je zlatne trenutke u inostranstvu proveo u periodu od 2018. do 2022. godine kada je igrao za Apolon s kojim je bio prvak zemlje u sezoni 2021/2022. Pre Apolona tri godine proveo je u Španiji, u Segundi u kojoj je igrao za Kordobu.

OFK Beograd je pre ova dva "zvučna" potpisa doveo i trojicu igrača Crvene zvezde na pozajmicu, koji će pored potencijalnih minuta kod Baraka Bahara biti na raspolaganju i Simu Kruniću u OFK Beogradu.

 BONUS VIDEO: