Odlučeno!

PARTIZAN ZNA PRVOG EVROPSKOG PROTIVNIKA!

Autor Dušan Ninković

Drama u Azerbejdžanu, poznato gde ide Partizan u trećem kolu kvalifikacija.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana će borbu za grupnu fazu Konferencijske lige započeti u Azerbejdžanu! Kao što je bilo i očekivano pred revanš meč Sabaha i RFS iz Letonije (2:1), domaćin je uspeo da sačuva prednost stečenu prethodnog četvrtka, pa će u trećem kvalifiakcionom kolu imati priliku da igra protiv srpskog predstavnika.

Letonci su u 37. minutu ostali sa igračem manje, a u 67. uspeli da stignu do prednost i tako u ovaj dvomeč unesu neizvesnost. Ipak, nije bilo šansi za veliki preokret i senzaciju u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Domaćin je golovima u 77. i četvrtom minutu nadoknade preokrenuo i potvrdio trijumf od pre sedam dana, kada je u Letoniji bilo 2:0 za goste!

Trijumf predstavnika Azerbejdžana znači da će u naredne dve nedelje baš oni voditi okršaje protiv ekipe Igora Duljaja. Prvi meč je na programu 10. avgusta i Partizan će gostovati, dok sedam dana kasnije na svom stadionu, u Humskoj, igra za overu plasmana u plej-of. Podsećamo, Partizan će ukoliko eliminiše Sabah imati još jednu prepreku do grupne faze, a i u tom dvomeču će biti favorit zbog ogromnog koeficijenta koji je sakupio prethodnih sezona.

BONUS VIDEO: