Fudbal

Fantastične nagrade za najbolje Fantasy igrače

Izvor Promo

U petak 11. avgusta počinje engleska Premijer liga i to mečom Barnli – Mančester siti, gde će aktuelni šampion Engleske i naravno šampion Evrope imati priliku da pobedom započne pohod ka odbrani trona, za koji, prema rečima stručnjaka, ponovo ima najveće šanse.

Izvor: Promo

U petak 11. avgusta počinje engleska Premijer liga i to mečom Barnli – Mančester siti, gde će aktuelni šampion Engleske i naravno šampion Evrope imati priliku da pobedom započne pohod ka odbrani trona, za koji, prema rečima stručnjaka, ponovo ima najveće šanse. Ipak, to nije sve, uporedo sa prvim kolom najjače lige na svetu kreće i već čuvena „igra“ pod nazivom Fantasy koja je u poslednjih nekoliko godina postala globalni fenomen i ljudi koji su uključeni u igru mere se milionima.


Za one koji ne znaju, a verujemo da je malo takvih, reći ćemo da se igra sastoji od biranja svog tima, odnosno startnih 11 i četiri igrača na klupi. Igra se ogleda u broju poena koji vaš tim skupi, odnosno gotovo svaki potez (dobar ili loš) vaših izabranih igrača se vrednuje i sabira. Različito se vrednuju golovi igrača iz napada, sredine terena i odbrane, računaju se asistencije, vreme provedeno u igri, odbrane golmana, žuti kartoni, crveni kartoni, pogođeni i promašeni jedanaesterci, da li su odbrana i sredina terena primili gol itd.


Ova igra proširila se čitavim svetom u vidu pozitivne pandemije i naravno donela dodatnu popularnost Premijer ligi, a svedoci smo da i u Srbiji ima dosta liga, otvorenih i privatnih i sve je stvar prestiža.


Svoj početak dočekaće i druga sezona MerkurXtip Fantasy lige i ove sezone izdvaja se od drugih po visini nagradnog fonda, a on iznosi preko 2.500.000 dinara. Svakog meseca nagrade će dobiti 10 najboljih igrača gde će prvoplasiranom pripasti čak 30.000 dinara, a u svakom kolu nagrade će dobiti 20 najboljeplasiranih. Što se robnih nagrada tiče, prva je mobilni telefon iPhone 14 pro, pa zatim televizor od 55 inča, Sony playstation 5, Apple pametni sat, komplet Premijer lige i drugo. Uz to, pobednik Fantasy Kupa dobiće nagradno putovanje iznenađenja! Ako ovo nije dovoljno da vas privuče da postanete deo Fantasy takmičenja u okviru MerkurXtip porodice, ne znamo šta će. Pristupni kod je c0kymn, pa izvolite u ligu da se zajedno igramo.


Bilo da si navijač Mančester sitija ili Junajteda, Arsenala, Totenhema, Čelsija, Liverpula, Fulama ili nekog drugog kluba iz najjače lige u Engleskoj, uvek možeš da napraviš ekipu od svojih najdražih igrača i nadaš se njihovim dobrim partijama jer svaki potez može da znači razliku između sjajnih poznavalaca prilika u najjačoj ligi na svetu i onih genijalaca koji „unapred“ znaju rezultate. Sigurno će Haland biti svima prvi pik kada je napad u pitanju, ali ima još mnogo sjajnih napadača i ofanzivnih igrača sredine terena koji će se predstojeće sezone nadavati golova. Ako do sada niste, napravite ekipe, a možemo da vam predložimo da skoknete do Instagram naloga MerkurXtip-a gde vas čekaju sjajni predlozi za sastav tima.


Prva sezone MerkurXtip Fantasy lige bila je veoma masovna, a ove se očekuje još veći broj fudbalskih zaljubljenika i zato će još veća stvar prestiža biti plasman među najbolje. Aktiviraj i prijatelje, povećaj šansu da pokažeš šta znaš i da se domogneš sjajnih nagrada, samo u MerkurXtip-u. Neka igra počne i neka najbolji pobede!