Ništa od toga...

ZVEZDIN "KAPITALAC" VIŠE NIKOME NE TREBA! U Beogradu odustali, a stigla zamena od 30.000.000 evra!

Autor Dušan Ninković

Crvena zvezda je želela Emanuela Late Lata, Atalanta bila spremna da ga proda, a sada će napadač biti u velikom problemu.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je pokušavala tokom celog leta, na kraju uspela da se dogovori i sa igračem i sa njegovim klubom, ali... Menadžeri koji vode računa o karijeri Emanuela Late Lata upali su u problem tokom pregovora sa Atalantom, pa je napadač ostao u italijanskom klubu i sa njim prošao veći deo priprema pred novu sezonu. Moglo bi to da se ispostavi kao jedna od najvećih grešaka u njegovoj karijeri - "Boginja provincije" želi bolje od njega!

Iako se tokom priprema nametao golovima, teško je zamisliti da će se Late Lat izboriti za ozbiljniju minutažu u narednoj sezoni - pored starosedelaca poput Duvana Zapate, Luisa Murijela i Ademole Lukmana, tim iz Bergama će imati i značajna pojačanja. Već je kupljen El Bilal Ture, a prava bomba prelaznog roka biće dolazak klasičnog napadača Đanluke Skamake iz Vest Hema i Čarlsa de Ketelarea iz Milana, kako bi se ojačali i na krilnim pozicijama! To znači da bi Late Lat automatski postao višak...

Kako prenose mediji iz Italije i Engleske, Atalanta je završila sve detalje oko transfera povremenog reprezentativca Đanluke Skamake, koji se nije najbolje snašao u Engleskoj. Vest Hem će dobiti 25 miliona evra i još pet bi mogao da zaradi kroz bonuse, dok će Skamaka imati godišnju platu od 3.200.000 evra. Jasno je da će očekivanja biti na veoma visokom nivou, a da će Đanluka biti u velikoj prednosti u odnosu na emanuela Late Lata.

Da stvari budu gore po napadača koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Sent Galenu, dolazak u Beograd više ne deluje kao realna opcija. Iako su svi detalji transfera bili dogovoreni, Crvena zvezda se polako povlači i sve manje se raspituje za njegovo zdravlje. To je prvo istakao Marko Marin, a zatim i potvrdio Zvezdan Terzić, pa je položaj crveno-belih jasan - na početku sezone timu nije potreban napadač u kojeg bi se uložilo više od 3.500.000 evra!

Emanuel je sve dalje od dolaska u Beograd, a čini se da su njegovi menadžeri potpuno pogrešno procenili situaciju na tržištu. Dok je napadač prolazio pripreme sa Atalantom izmakla mu je prilika da bude Zvezdin veliki adut u grupnoj fazi Ligi šampiona, a sada je jasno da u Bergamu neće biti među prvim opcijama predstojeće sezone... Kao i tokom prethodnih sedam, pošto je od 2016. godine za seniorski tim odigrao samo tri utakmice!

BONUS VIDEO: