HMMM...

MITROVIĆU NAVIJAČI NISU OPROSTILI: Srbin odigrao prvi meč posle haosa - ovako su ga dočekali u Londonu!

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksandar Mitrović odigrao je prvi meč za Fulam posle haosa koji je nastao zbog želje za odlaskom...

Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović odigrao je prvi meč za Fulam posle haosa. Srpski napadač na sve načine pokušao je da obezbedi odlazak iz kluba i da i on uzme milione u Saudijskoj Arabiji. Lične uslove je dogovorio, ali se klubovi nisu usaglasili i transfer je propao. Bar za sad. Navijači mu to nisu zaboravili, tako da nije imao baš lepu dobrodošlicu.

Fulam je na "Krejven kotidžu" dočekao Hofenhajm u poslednjoj proveri pred početak Premijer lige. Prilikom zagrevanja Srbin je prišao delu gde su najverniji navijači kluba, podigao je ruku i jedan deo mu je aplaudirao i uzvikivao njegovo ime, mada je više bilo onih koji su mu zviždali. U igru je ušao u 68. minutu umesto Raula Himeneza i imao je sličan doček, deo navijača mu je zviždao, deo mu je aplaudirao.

Odmah je imao uticaj na igru svog tima. Bio je deo akcije posle koje je Fulam dobio korner iz kog je Kalvin Basi dao gol za pobedu. Pre toga je Himenez u 52. pogodio za domaći gim, a Griša Promel je izjednačio pet minuta kasnije. U prvom kolu najjače lige Engleske Fulam gostuje Evertonu 12. avgusta. Mitar se odmah nametnuo, Marko Silva doneće konačnu odluku oko njegove uloge za taj meč...

BONUS VIDEO: