Car!

PUN STADION SKANDIRAO PIKSIJU, 57.000 NAVIJAČA U TRANSU: Ovde je veća legenda nego u Srbiji! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Dragan Stojković Piksi imao je neverovatan doček u Japanu na godišnjici osnivanja Džej lige!

Izvor: Instagram/(draganstojkovicpixy

Dragan Stojković Piksi vratio se na mesto na kome ima status božanstva, stigao je u Nagoju! Posetio je stadion Nagoje Grampus, prisustvovao utakmici i imao tu čast da mu pun stadion skandira ime. Selektor Srbije je nakon Radničkog, Crvene zvezde, Olimpika iz Marseja i Verone otišao u Japan i tamo igrao sedam godina, a zatim je pet godina bio trener Nagoje.

"Teško je prepričavati, može se samo doživeti. Ma neopisivo, to je takva čast i privilegija zbog koje mogu samo da budem zahvala n i večno počastvovan", rekao je Dragan Stojković Piksi kada je upitan o ovom događaju.

Na Nacionalnom stadionu u Tokiju dobio je neverovatan doček selektor Srbije, a povod za to je bilo 30 godina od osnivanja Džej lige. Dragan Stojković je pozvan da uveliča taj događaj kao jedan od najlegendarnijih fudbalera u istoriji lige, i jedna od prvih velikih zvezda koje su došle u Japan. Pred 57.000 navijača u Tokiju Nagoja je savladala rivala 1:0, a naš selektor je dugo posle meča potpisivao autograme i slikao se sa obožavateljima. 

BONUS VIDEO: