AU!

TRENER ODBRUSIO UPRAVI: "ŠTA ĆE MI VLAHOVIĆ!?" Sve bilo dogovoreno, pa Srbinu propao transfer!

Autor Milutin Vujičić

Maurisio Poketino izgleda stoji iza odluke Čelsija da se povuče iz pregovora oko Dušana Vlahovića.

Izvor: Profimedia

Srpski napadač Dušan Vlahović bio je na korak od Čelsija, a izgleda da će sve na kraju biti stopirano zbog Maurisija Poketina. Novi trener "plavaca" nije još dao "zeleno svetlo" za transfer Vlahovića, a pitanje je i da li će. Prema pisanju uglednog britanskog lista Gardijan, Poketino navodno "nije uveren da treba da kupe Vlahovića", pošto imaju već veliki broj igrača u timu i ne vidi da će se Srbin tako lako uklopiti.

Zbog toga se sve više čini da se Čelsi povlači iz pregovora sa Juventusom oko Vlahovića, ali su i dalje zainteresovani da im ipak prodaju Romelua Lukakua. Zato su od početka insistirali da transferi Vlahovića i Lukakua budu odvojeni, a ne "vezane trampe", ako Poketino na kraju i zaista odustane od srpskog napadača.

Spominjalo se da će Juventus dobiti "za džabe" Lukakua i još 40 miliona evra za Vlahovića, a ukoliko se Srbin isključi iz ovih pregovora, ostaje da se vidi koliko će novca Čelsi tražiti za Belgijanca. U svakom slučaju žele što pre da ga se reše jer Lukaku ne želi da igra za Čelsi, dok ni na "Stamford bridžu" ne računaju na njega, ali je vrlo teško da ga se otarase zbog njegove velike plate i lošeg stava zbog kog mu je već propao transfer u Inter i Saudijsku Arabiju.

Što se tiče Vlahovića, srpski napadač je posle postizanja gola protiv Real Madrida napravio gest koji su navijači ocenili kao poziv da ostane u klubu, čak iako sledeće sezone neće igrati u Evropi. Poznato je da je Vlahović navijač Juventusa i da želi da uspe u ovom klubu, iako do sada nije zablistao u svetlu cene od 80 miliona evra.

U svakom slučaju i Poketino i Vlahović će biti zadovoljni ako se transfer ne realizuje, s tim da to nije idealno za Juventus. Želeli su da zarade novac, a istovremeno su zato i pregovarali sa Lukakuom? Da li im treba posle toga?

BONUS VIDEO: