Uživo

PARTIZAN IZBEGAO NAJTEŽEG RIVALA NA ŽREBU: Azerbejdžan, pa komšiluk ili sever Evrope!

Crno-beli saznali ime potencijalnog rivala u poslednjem kolu kvalifikacija.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana imaju obaveze protiv Sabaha iz Azerbejdžana 10. i 17. avgusta, a već znaju i narednog evropskog protivnika, ukoliko prođu treće kolo kvalifikacija. Tim iz Humske će, ukoliko se nađe u toj fazi, igrati protiv rumunskog FCSB odnosno Steaue ili Nordšjelanda iz Danske. ti mečevi na programu su 24. i 31. avgusta.

Opširnije o žrebu pročitajte u kartici "Razvoj događaja".

14:25

Žreb!

Izvor: UEFA.com

14:23

PARTIZAN SAZNAO PROTIVNIKA!

Ukoliko eliminišu Sabah, crno-beli će igrati protiv Steaue ili Nordšjelanda! Imajući u vidu da je Partizan mogao da izvuče protivnika poput Osasune, ovo je sasvim dobar žreb za Partizan!

14:15

Partizanov deo!

Počinje drugi deo žreba za plej-of rundu u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. U ovom delu žreba saznaćemo protiv kojeg tima će Partizan igrati, ukoliko u trećem kolu eliminiše Sabah iz Azerbejdžana.

14:10

Šampionska staza!

Prva grupa:

  • Balkani/Linkoln Red Imps - Šerif/BATE Borisov
  • Žalgiris/Haken - Hamrun/Ferencvaroš

Druga grupa:

  • Struga/Esperanž - Zrinjski/Brejdablik
  • Farul Konstanca/Flora Talin - Karabag/Helsinki
  • Astana/Ludogorec - Valmijera/Partizani
14:01

Žreb počinje!

Čekamo da saznamo potencijalnog protivnika Partizana!

13:55

Propozicije!

Prvo će se izvlačiti parovi Korenferencijske lige koji su već ispali iz kvalifiakcija za Ligu šampiona, što znači da ćemo morati malo da sačekamo na kuglicu u kojoj je Partizan. Nakon toga se prelazi na parove klubova koji su takmičenje započeli u Konferencijskoj ligi, a Partizan je u grupi 4.

13:45

Termini plej-ofa!

Ukoliko prođe u četvrto kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu, Partizan će imati obaveze 24. i 31. avgusta. Tada će se boriti za grupnu fazu, a ukoliko je izbori odmah 1. septembra će pratiti žreb i saznati protiv kojih rivala će igrati tokom evropske jeseni.

13:40

Prvo Sabah!

Pre nego što se bude borio za grupnu fazu Konferencijske lige i priliku da bude četvrti srpski tim koji predstavlja Superligu među elitom, Partizan će morati da savlada predstavnika Azerbejdžana. Žreb za treće kolo spojio je Partizan sa Sabahom, a mečevi protiv tog tima igraće se 10. i 17. avgusta.

Partizan će prvo gostovati u predgrađu Bakua, na jednoj od najudaljenijih tački koje su domaćini fudbala pod okriljem UEFA. Sledi zatim prvenstveni meč protiv Radničkog iz Niša u Humskoj, a zatim revanš protiv Azerbjdžanaca u Beogradu. Biće to prilika za navijače Partizana da pozdrave ekipu koja očigledno iz dana u dan raste pod komandom Igora Duljaja.

13:30

Potencijalni rivali!

UEFA je već skratila spisak potencijalnih rivala Partizana - evo protiv koga mogu crno-beli u poslednjem kolu kvalifikacija:

  • Osasuna
  • Rapid Beč - Debrecin
  • FSCB - Nordsjiland
  • Rosenborg - Harts
  • Celje - Neman Grodno
13:20

Čukarički saznao protivnika!

Tim sa Banovog brda kvalifikacije za Ligu Evrope počinje tek na poslednjoj prepreci, u pej-ofu. Njihov potencijalni rival moraće da odigra jedan dvomeč pre toga, a Čukarički će boriti protiv pobednika duela Olimpijakos - Genk!

13:15

TSC saznao protivnika!

Ekipa iz Bačke Topole ima pakleno težak zadatak u trećem kolu kvalifiakcija za Ligu šampiona, jer će se za plasman u plej-of boriti protiv Brage, a još teži posao čeka ih u poslednjoj rundi. Potencijalni rival biće bolji iz meča Panatinaikosa i Olimpika iz Marseja!

13:10

Dobar dan!

Fudbaleri Partizana će na današnjem žrebu saznati protiv koga mogu da igraju u četvrtom i poslednjem kolu kvalifiakcija za Konferencijsku ligu, ako eliminišu Sabah iz Azerbejdžana.

Ukratko

  • Partizan protiv FCSB ili Nordšjelanda
  • Prvo igra protiv Sabaha u trećoj rundi
učitaj još +