HMMM

MBAPE SA DVE MISTERIOZNE DEVOJKE NA ODMORU! Ceo svet čeka njegovu odluku, a evo šta Francuz sada radi

Autor Nemanja Stanojčić

Kilijan Mbape uslikan je u Italiji sa dve devojke...

Izvor: Profimedia

Kilijan Mbape (24) uživa na odmoru uprkos raznim pričama i spekulacijama u vezi odlaska iz Pari Sen Žermena. Dok mu timovi iz Saudijske Arabije nude astronomske svote novca da dođe tamo na godinu dana, francuski fudbaler je na Sardiniji u društvu dve lepotice.

Kamere su ga uhvatile u Italiji i na fotkama može da se vidi kako sa njima uživa u koktelima i raznim alkoholnim pićima. Njihova imena nisu poznata, bar ne još uvek, ali se svo troje očigledno dobro provode tamo. Bio je i u nekoliko noćnih klubova, video se i sa nekim sadašnjim i bivšim fudbalerima.

Interesantno je da je na jednoj od fotografija slika sa igračem Real Madrida, Rodrigom. Bilo je to dovoljno da ponovo krenu spekulacije oko navodnog dogovora koji je Mbape sklopio sa Madriđanima. Parižani su zbog toga besni na njega, jer je navodno dogovorio da narednog leta potpiše za "kraljevski klub" i da ode be zobeštećenja. Zato PSŽ želi da učini sve da ga proda ovog leta kako bi imao zaradu... Dok se čeka rasplet situacije, pogledajte sa kim je Kilijan na Sardiniji:

BONUS VIDEO: