Da se blista!

CRVENA ZVEZDA "ŠMINKA" STADION PRED LIGU ŠAMPIONA: Počele velike promene na tribinama!

Autor Dušan Ninković

Crvena zvezda rešila da promeni izgled stadiona pred mečeve u Ligi šampiona.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda će ove sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a takmičenje protiv najboljih evropskih timova počinje tek u drugoj polovini septembra. Da bi se neki od najboljih klubova Evrope dočekali na pravi način, crveno-beli su rešili da srede stadion "Rajko Mitić" i zamene stolice na svim tribinama!

To je Zvezdan Terzić nedavno najavio tokom razgovora sa medijima, a sada se i klub pohvalio započetim radovima. Crveno-beli su počeli skidanje starih i montiranje novih stolica, pa se čini da će sve biti gotovo do početka grupne faze u Ligi šampiona. Ovako izgledaju radovi na stadionu:

Podsećamo, Crvena zvezda je u prethodnom periodu uložila ogromna sredstva u sređivanje stadiona. Samo travnata podloga, koja je sada hibridna, koštala je oko 660.000, a sređena je podloga i na glavnom pomoćnom terenu. Prethodnih godina renovirani su pomoćni tereni iza južne tribine koje koriste mlađe kategorije, u planu je sanacija upravne zgrade u kojoj se nalazi sportsko društvo, a ispod severa je nedavno nikla potpuno nova zgrada!

U njoj se nalaze kancelarija trenera Baraka Bahara, nova moderna teretana u kojoj igrači provode veliki deo sezone, a u poslednjoj fazi je izgradnja "mediko" bloka koji će se koristiti za oporavak fudbalera i saniranje njihovih povreda. Pogledajte kako izgledaju radovi na stadionu:

Zamena stolica na stadionu Zvezde
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

BONUS VIDEO: