Počivaj u miru!

OVO JE GRK (29) KOG SU HRVATI IZBOLI NASMRT: Užasni detalji - udarali ga palicama dok je ležao u krvi!

Autor Dušan Ninković

Hrvatski huligani na ulicama Atine ubili navijača pred meč AEK - Dinamo Zagreb.

Izvor: sdna.gr/printscreen

Užasne vesti stižu iz Atine - navijači Dinama iz Zagreba ubili su navijača AEK-a veče pred meč koji su dva tima imali zakazan u trećem kolu kvalifikacija! Uz podršku navijača Panatinaikosa, hrvatski huligani su stigli na meč iako je ranije najavljeno da im ulaz neće biti dozvoljen, a pre same utakmice koja je otkazana napravili su haos. U nemirima na ulicama Atine život je izgubio Mihalis (29)!

Momak iz Elefsine, priobalnog predrgrađa na severu Atine, preminuo je u bolnici nakon smrtonosne rane koju je zadobio u okršaju navijačkih grupa. Mediji u Grčkoj otkrili su šokantne detalje o njegovoj smrti jer je pored uboda noža zbog kojeg je bespomoćno ležao u krvi, Mihalis dobio i niz udaraca palicama od strane huligana.

Smrt navijača, povrede još nekoliko njih, kao i devojčice od 12 godina mogli bi da dovedu do pravog navijačkog rata na Balkanu - navijačke grupe koje podržavaju AEK važe za veoma lojalne i mnogi smatraju da će u narednim godinama njihovi članovi "loviti" po Evropi hrvatske huligane!

KAKO SE DOGODILO UBISTVO?

Po pisanjima grčkih medijima, a oni se pozivaju na izvore u policiji, navijači Dinama iz Zagreba nožem su ubili navijača AEK-a. Navodno, tokom velike tuče na ulicama Atine jedan hrvatski huligan potegao je nož i njime pogodio arteriju na ruci mladića koji je zatim iskrvario do smrti.

Kako prenos "sdna", Mihalis je nakon zadobijenog uboda pao u lokvu krvi, a huligani su nastavili da ga udaraju po telu i glavi palicama koje su pripremili za tuču. Kasnije, kada se situacija smirila, povređeni momak prebačen je u bolnicu, gde je iskrvario zbog rasekotine koja je bila smrtonosna.

UTAKMICA VISOKOG RIZIKA!

Zbog velikog prijateljstva navijačkih grupa "Bad Blue Boys" i "Gate 13", odnosno dobrih odnosa navijača Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa, UEFA je predosetila da bi ovaj meč mogao da bude problematičan. Zbog toga je doneta odluka da na utakmicama trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona nema gostujućih navijača, ali su se Hrvati oglušili o to pravilo.

Grčki mediji prenose da je karavan od 25 vozila stigao u Grčku kako bi ispratio meč ,ali i napravio haos u Atini pre same utakmice. Zbog svega što se desilo u noći između ponedeljka i utorka UEFA je odložila meč koji je trebalo da igraju AEK i Dinamo. Ostaje da se vidi kada će biti zakazan novi termin, ali i da se sazna kazna za zagrebački klub koji se ogradio od ispada svojih navijača.

BONUS VIDEO: