Poruka

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE SE JAVIO ZBOG UBISTVA NAVIJALA U GRČKOJ: Hrvati počinili zločin, on podržao huligane! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Ognjen Vranješ oglasio se povodom ubistva navijača u Atini.

Izvor: Anadolija/Denis Zuberi/Instagram

Povodom tragičnih dešavanja u Atini gde je u sukobu huligana AEK-a iz Atine i Dinama iz Zagreba stradao jedan navijač grčkog velikana oglasio se i nekadašnji štoper Crvene zvezde Ognjen Vranješ. Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine igrao je u karijeri za AEK, a on je slikom stavio do znanja na čijoj je strani u ovom sukobu. 

Iskusni 33-godišnji defanzivac sada je član Hatajasporta iz Turske nakon što mu je propao transfer u Partizan, a za AEK je nastupao u tri navrata. Prvi put u sezoni 2017-18, zatim u 2019-20 i na kraju pretprošle sezone. On je stavio sliku na kojoj je ambled huligana AEK-a. 

Na njoj se vidi mrtvačka lobanja iznad koje piše "AEK", a ispod je natpis "Hooligans". Pogledajte sliku sa kojom je posle svega reagovao iskusni fudbaler: 

Izvor: Instagram/printscreen

Vranješ je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, a zatim je do 2009. do 2011. nosio dres Crvene zvezde, ali je jako malo igrao. U karijeri je do sada nastupao u BIH, Srbiji, Turskoj, Moldaviji, Rusiji, Španiji i Belgiji. Za nacionalni tim Bosne i Hercegovine je na igrao na 38 mečeva.

BONUS VIDEO: