Fudbal

NAVIJAČI DINAMA POKUŠALI DA POBEGNU, OVAKO SU UHVAĆENI! Otkriveno šta je policija pronašla kod njih!

Autor Nikola Lalović

AEK se zvanično oglasio povodom smrti svog navijača u sukobu sa huliganima Dinama iz Zagreba.

Izvor: Profimedia/Dimitris Lampropoulos / Anadolu Agency

Grupa u kojoj su bila sedmorica navijača Dinamo Zagreba pokušala je da pobegne iz Grčke kombijem, ali nije uspela jer ju je sprečila tamošnja policija. Prema pisanju grčkih portala koje prenosi "Večernji list", u kombiju su nađeni noževi i palice, za koje se veruje da su ih koristili baš u haosu u Atini.

U toku dana atinski mediji izveštavaju o hapšenju osumnjičenih za učešće u sukobu u kojem je navijač Dinamo Zagreba nožem ubio navijača AEK-a. Navodno je do utorka uveče uhapšeno više od 100 ljudi, a većina su državljani republike Hrvatske. Zbog smrtnog slučaja i monstruoznog ubistva Grčka je u šoku, utakmica AEK-a i Dinamo Zagreba pomerena, a hrvatska policija poručuje da je dostavila regionalnim kolegama sve neophodne informacije o grupi koja je otišla u Atinu da pravi haos.

Nakon što su se saopštenjima oglasili Dinamo, hrvatska policija i grad Zagreb, sada je i AEK izdao saopštenje povodom ubistva svog navijača u Atini. Atinski klub je u dugom i oštrom saopštenju naveo da su 29-godišnjeg Mihalisa ubile "hrvatske profesionalne ubice i organizovani kriminalci", a sve to uz asistenciju "svojih grčkih pomagača".

BONUS VIDEO: