UŽAS

OTKRIVENI JEZIVI DETALJI O UBISTVU NAVIJAČA! Sedeo je u kafiću kad su se pojavili Hrvati, pokušao je da POBEGNE...

Autor Nemanja Stanojčić

Navijač Mihalis Katuris (29) ubijen je u sukobu navijača Dinamo Zagreba i AEK-a...

Izvor: YouTube/OPEN/Screenshot

Tragične vesti pogodile su evropski fudbal pošto je u sukobu navijača Dinamo Zagreba i AEK-a u Atini ubijen Mihalis Katuris (29). Njega su izboli na smrt i zbog toga je uhapšeno preko 100 huligana od kojih su većina Hrvati. Policija traži ubicu, a sada su otkriveni novi, jezivi detalji o ubistvu navijača...

Jedan od grčkih portala preneo je šta se sve dešavalo na stadionu u ponedeljak uveče. "Mihalis je došao da kupi kartu za utakmicu i da se vidi sa prijateljima. Sedeo je u jednom obližnjem kafiću u delu 'Nea Filadelfija' kada se pojavilo oko 150 navijača Dinama, neo-nacisti i huligani koji sebe nazivaju 'Bed Blu Bojsi'. Pokušao je da pobegne i onda je naleteo na čopor ubica. Fatalna rana bila je na ruci, pogodila je arteriju i iskrvario je na smrt, imao je modrice na licu i na glavi", navodi se u tekstu portala "Elefterostipos".

Navodno je neposredno pre svega toga stiglo upozorenje da su se navijači Dinama uputili ka "Opap Areni". "Svedoci tvrde da je Mihalis ranjen sa nožem 'karabit' koji ima zakrivljenu oštricu kao onaj koji je ubio Alkisa Kampanosa. Policija pokušava da utvrdi tačnu lokaciju gde je navijač ubijen, veruju da je to bilo u ulici 'Smirni' i pokušavaju da pronađu sve kamere u blizini koje su mogle da snime sve što se dogodilo i razgovaraju sa svedocima", zaključuje se u tekstu.

BONUS VIDEO: