Dosta je bilo

PSŽ NAJURIO NEJMARA! Prišli mu na treningu i rekli: NE TREBAŠ NAM, IDI!

Autor Nikola Lalović

Dozlogrdile su Nejmarove povrede i hirovi čak i Pari Sen Žermenu, žele sada da ga se reše i da dovedu potpuno novi tim!

Izvor: Profimedia

Gotova je jedna era u Parizu. Nakon što je Pari Sen Žermen napustio Lionel Mesi, dok se biju bitke oko Kilijana Mbapea i toga kome će biti prodat, sada iz Francuske dolaze vesti da i ostale najveće zvezde nisu više deo planova ekipe. 

Prema "RMC Sportu" Nejmar, Marko Verati, Huan Bernat, Renato Sančez i Ugo Ekitike su precrtani i na njih se više ne računa na "Parku Prinčeva". Sportski direktor Luis Kampso je takvu odluku doneo u dogovoru sa novim trenerom Luisom Enrikeom i to je igračima saopšteno na treningu u sredu. Klub je petorici igrača rekao da potraže nove sredine za sebe. 

Nejmar je bio početak sadašnje faze projekta Pari Sen Žermena. Nakon što su u prvom naletu dovodili zvezde poput Zlatana Ibrahimovića, Edinsona Kavanija, Dejvida Bekama, Kloda Makeleea i Ezekjela Lavecija, čelnici kluba su iskeširali neverovatnih 222.000.000 evra za usluge brazilskog fudbalera. 

Naravno neće ga tek tako pustiti iz Pariza, žele u klubu da povrate što veći deo investicije pa je navodno cena Nejmara 150.000.000 evra. Teško da će ijedan evropski klub to platiti, pa se verovatno traži rešenje u Saudijskoj Arabiji. Tamo bi mogao da završi i Marko Verati koji je od dolaska u Francusku imao ogromne probleme sa povredama, a Uga Ekitikea je tražilo nekoliko engleskih i francuskih klubova. Renato Sančez je ranije povezivan sa Bajernom, a Huan Bernat bi mogao da se vrati u Španiju.

BONUS VIDEO: