Ponovo...

MAKABI I GOROSTASNI ŠPIC SU NOĆNA MORA BORJANA: Izbacili ga Lige šampiona u Beogradu, sad mu spremaju isto!

Autor Nikola Lalović

Makabi Haifa i Franci Pjero, nikako da im pobegne Milan Borjan!

Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

Makabi iz Haife i Franci Pijero postaju noćna mora Milana Borjana! Ovaj tim je sa Barakom Baharom na klupi prošle sezone izbacio Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a sada je na pragu da Milana Borjana eliminiše iz elite u dresu Slovana.

Savladali su Izraelci slovački tim na gostovanu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 2:1. Prvo je gorostasni Pjero u petom minutu savladao Borjana, a nakon što je Kucka izejdnačio konačnih 2:1 je već u prvom poluvremenu postavio Dia Saba, asistent kod prvog pogotka.

Panatinaikos je na svom terenu uspeo da stvori minimalnu prednost protiv Olimpika iz Marseja i da pobedi 1:0. Tim srpskog trenera Ivana Jovanovića pobedio je golom Bernarda u 83. minutu, a pomogao im je crveni karton Kondogbije u 65. Od srpskih fudbalera Filip Đuričić je počeo, a Filip Mladenović završio ovaj meč.

U kvalifikacijama za Ligu konferencia Gent je završio sav posao već u prvom meču pošto su "Indijanci" savladali poljski Pogon sa 5:0, a heroj pobede bio je Nigerijac Gift Orban sa het-trikom. U drugom meču večeri AEK iz Larnake i Makabi iz Tel Aviva su odigrali nerešeno 1:1, a veliku šansu da donese pobedu svom timu propustio je nekadašnji igrač Crvene zvezde Ivan Tričkovski koji je promašio penal u finišu meča.

BONUS VIDEO: