Lepo

DOBAR JE STRAHINJA, ALI ONI SU POLUDELI ZA MILICOM! U Rusiji svi pišu o Erakovićevoj devojci! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Strahinja Eraković je napravio veliki transfer, ali za Ruse je zvezda prelaznog roka i njegova devojka.

Izvor: Instagram/millicagaza/printscreen

Talentovani srpski defanzivac Strahinja Eraković preselio se ovog leta iz Crvene zvezde u Zenit i polako počeo da se nameće za sve veću ulogu u klubu iz Sankt Peterburga. Njegov transfer koštao je ruski tim čitavih sedam miliona evra, pa nije ni čudo što su očekivanja od reprezentativca Srbije velika.

Nakon remija protiv Rostova i poraza od moskovskog Dinama u prvenstvu, Strahinja Eraković je bio oslonac Zenitove odbrane i u Kupu Rusije. Na tom meču tim je sačuvao mrežu, a minimalnu pobedu ostvario je protiv ekipe Krila Sovjetov iz Samare. Eraković je oduševio partijom na tom meču, ali njegove igre nisu jedina stvar koja je privukla pažnju medija u površinski najvećoj zemlji na svetu. Sa Strahinjom je u Rusiju otputovala i njegova devojka Milica, o kojoj su već pisali brojni poznati portali. Ovako ona izgleda:

Milica Gazibara i Strahinja Eraković su zajedno još od školskih dana i njihova veza veoma je jaka - nakon osam godina ljubavi nije iznenađenje što je svog dragog ispratila i na drugom kraju kontinenta. Čim je Eraković potpisao ugovor u Sankt Peterburgu, Milica se preselila sa njim, pa se na Instagramu mogu videti zajedničke fotografije pored reke Neve ili njeno poziranje na stadionu Zenita.

Sa druge strane, u srpskim medijima nije često bilo tekstova o njoj. Za razliku od nekih drugih devojaka i žena fudbalera Milica nije sklona skandalima. Ona studira u Beogradu i zbog toga verovatno neće moći da bude uz Strahinju tokom cele sezone, ali njih dvoje će to sigurno nadoknaditi na nekom od luksuznih putovanja. Ruski mediji su "pretresli" njen Instagram i zaključili da su zajedno posetili Dubai, Maldive, Veneciju...

BONUS VIDEO: