AU!

JUVE HTEO DA PRODA VLAHOVIĆA, A NAVIJAČI ULETELI NA TEREN! Jasno su poručili klubu šta misle o transferu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Juventus je dobio jasnu poruku navijača da ne dovodi Romelua Lukakua.

Izvor: Profimedia

U jednom trenutku činilo se da je "trampa" Čelsija i Juventusa praktično završena, međutim sve su veći izgledi da Romelu Lukaku i Dušan Vlahović neće zameniti mesta. Prvo je Maurisio Poketino stopirao transfer Vlahovića, rečima da nije siguran da mu je ipak potreban, dok je Čelsi uprkos tome insistirao da se posao oko transfera Romelua Lukakua završi. Međutim, sada je i to pred kolapsom...

Nakon što su ga precrtali navijači Intera jer je pregovarao sa Juventusom, sada su i navijači "stare dame" protiv Lukakua pošto dobro znaju šta je pričao o klubu dok je igrao u Milanu. Zbog toga su poslali kristalno jasnu poruku klubu tako što su uleteli na teren i skandirali protiv Belgijanca. Pogledajte!


Sve ovo dogodilo se posle pobede "A" tima Juventusa protiv najboljih igrača omladinskog pogona, kada je upravo Dušan Vlahović pokazao Alegriju da ne treba da ga se odriče. Srbin je postigao dva gola, jedan iz penala i durgi iz slobodnog udarca, pa je već do poluvremena bilo jasno da su "seniori" Juventusa ipak mnogo moćniji od svog mladog tima.

"Naša ideja je da Vlahović bude naš napadač, zajedno sa još nekoliko važnih napadača. Ponavljam: postoje ekonomski razlozi zbog kojih ga možda prodamo. Klub mora da donese odluku, a jasno je šta mislim. Ne želim da pričam o Lukakuu", poručio je Alegri nakon utakmice u kojoj su navijači pokazali klubu da ni slučajno ne dovode Belgijanca, što bi totalno moglo da promeni planove u prelaznom roku.

Prethodno se pričalo da će Vlahović preći u Juventus za "Lukakua i 40 miliona evra", međutim sve se zakomplikovalo posle odluke Čelsija da se ipak povuče iz pregovora za Srbina. Za sada nema konačnog dogovora oko obeštećenja za belgijskog napadača koga su "plavci" pre dve godine platili 115 miliona evra.

BONUS VIDEO: