IZJAVA TRENERA

ZVEZDA BEZ DVOJICE VAŽNIH IGRAČA U LUČANIMA! Bahar prvi put ide "u goste" po Srbiji: Znam da će biti teško!

Autor Milutin Vujičić

Trener Crvene zvezde Barak Bahar očekuje težak meč protiv Mladosti iz Lučana.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je na maestralan način počela sezonu u Superligi (9:0), a timu Baraka Bahara već u petak (18.55) sledi prvo gostovanje. Zvezda će igrati protiv Mladosti u Lučanima i direktno će putovati na utakmicu zbog zauzetosti hotela u ovom kraju zbog Sabora trubača u Guči, a na put će krenuti bez Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija - igrača koji su znali kako da probiju "bunker" na teškom gostovanju.

Ivanić će se vratiti od sledećeg kola, dok se Katai tek vratio lakšim treninzima i još nije u punom režimu: "Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta, i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč", kazao je Bahar i rekao je da će gledati da se adaptiraju na vrline i mane svog protivnika, a od svojih igrača traži da budu spremni za šansu koja će se sigurno ukazati u toku meča.

"Imamo kombinaciju mladih i iskusnih igrača, ali to nije bitno, ne gledam godine, već to da meč počne 11 najboljih igrača i da nastavimo u tom ritmu, te da dodatno napredujemo", kazao je Bahar i poručio da je zadovoljan odnosom svih igrača koje ima na raspolaganju.

"Svi igrači imaju uspone i padove u toku igre, ono što vidim kod Mitrovića je da se trudi, bori i zalaže, tako da sam zadovoljan, ali očekujem da svi napreduju", naglasio je trener Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: