Hapšenje

SPREČENO NOVO KRVOPROLIĆE U GRČKOJ! Huligani hteli da naprave haos, otkriveno šta je sve policija pronašla!

Autor Marina Periškić

Ponovo su uhapšeni navijači koji su pokušali da uđu u Grčku.

Izvor: Shutterstock

Na grčkoj granici ponovo su uhapšeni huligani koji su naoružani pokušali da pređu granicu. U novoj akciji nisu učestvovali ni Hrvati, ni Grci već sada su to bili Rumuni, a reč je o navijačima Petrolula iz Ploeštija, koji su krenuli su na utakmicu Olimpijakosa i Genka. Njihov plan očigledno je bio da izazovu nerede, s obzirom na to šta su sve imali u svom posedu.

Navijači su krenuli u Grčku da podrže svoju "braću" iz Belgije, sa kojima su u dobrim odnosima ali su uhapšeni na granici jer su sa sobom imali dva noža, jedan višenamenski alat sa nožem, jednu fantomku, boksere, uz opremu kluba koji podržavaju. Tim potezom grčke policije, verovatno je sprečeno novo krvoproliće posle tragedije koja se dogodila u Atini...

Podsećamo da su Hrvatski huligani otputovali u Atinu pred meč AEK - Dinamo Zagreb, napravili haos u glavnom gradu Grčke i u tada je u sukobu navijača ubijen Mihalis (29). Uhapšeno je preko 100 osoba, a danas je uhapšen glavni osumnjičeni za njegovo ubistvo. Istraga i dalje traje, a hrvatski medije tvrde da je istina drugačija i da postoji snimak koji ide u prilog "Bed Blu Bojsa".

 BONUS VIDEO: